Haluatko astua valokiilaan?
Onko sinulla silmää puvustamiseen?
Vai visioitko valolla?

TEATTERIMUSEON TAITEIDEN YÖ

Torstaina 24.8. vietetään jälleen helsinkiläisen taiteen ja kulttuurin karnevaalia, Taiteiden yötä! Teatterimuseo on mukana ja avaa näyttelyt, kokeilupisteet ja näyttämöt pukuhuoneineen juhlakansan käyttöön. Tervetuloa tutustumaan, tekemään ja kokeilemaan mistä teatterissa on kyse!

Taiteiden yön ohjelmassamme on avoin argentiinalaisen tangon oppitunti klo 17–18. Sinne voit osallistua, vaikka et olisi koskaan yhtään tangoaskelta ottanut, ja yhtä hyvin mukaan mahtuvat myös parkettien partaveitset. Ilmoittautua ei tarvitse, sen kun keinahdat mukaan!

Lapsiperheet voivat osallistua kuvasuunnistukseen, jonka toteutamme yhdessä Hotelli- ja ravintolamuseon ja Suomen valokuvataiteen museon kanssa. Suunnistuskarttoja saat museoiden aulasta.

Taiteiden yönä ovat avoinna pysyvät näyttelyt Backstage, Arkadia-teatteri ja Teatterin ullakko näyttämöineen ja lukuisine kokeilupisteineen. Astu näyttämölle ja esitä oma kohtaus. Avoinna on myös Suomen 100-vuotisjuhlavuoden näyttelymme Rakkauden tiloja – Näytelty rakkaus. Samoile Shakespearen satumetsässä, astu slaavilaiseen melankoliaan tai levähdä kesäisellä järvellä!

Lisäksi ehdit vielä näkemään iki-ihanat muumit! Muumit teatterissa -näyttelyssä nähdään teatterin muumeja pukuina, valokuvina ja luonnoksina.

Avoimet ovet Taiteiden yönä 24.8. klo 17−21.
Siis ilmainen sisäänpääsy!

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20