Teatterimuseon taiteilijatapaamiset 2017 − TEEMANA RAKKAUS

KEVÄÄN TAITEILIJATAPAAMISTEN SARJA ON PÄÄTTYNYT, SYKSYN AVAA KRISTA KOSONEN!

Teatterimuseon vuoden 2017 taiteilijatapaamiset liittyvät parhaillaan esillä olevaan näyttelyyn Rakkauden tiloja Näytelty rakkaus. Kevään mittaan näyttämöllemme haastateltaviksi nousivat ohjaaja Ralf Långbacka, professori, ensitanssijatar Doris Laine, ohjaaja Kristian Smeds sekä näyttelijä, teatterineuvos Eila Roine. Doris Lainetta haastatteli hänen tyttärensä, Suomen Kansallisoopperan sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi ja muita Raija-Liisa Seilo. Kiitokset kaikille taiteilijatapaamisiin osallistuneille!

Taiteilijatapaamiset on tallennettu museon arkistoon. Tallenteita on mahdollista katsoa tutkijasalissa.

Taiteilijatapaamisten sarja jatkuu syksyllä. Sarjan aloittaa lauantaina 23.9. näyttelijä Krista Kosonen, joka on myös Rakkauden tiloja -näyttelymme kummi. Muut vieraat ja tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

TEATTERIMUSEO

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki