Kuva: Mikko Linsiö

TANGON TAHDISSA

Koe argentiinalaisen tangon luonnollisen liikkeen lumo.
Tanssi sopii kaikille!

Teatterimuseo järjestää kesäkuussa ennen juhannusta kolme tanssi-iltapäivää, jolloin museossa opetellaan argentiinalaisen tangon askelia. Tanssi sopii kaikille, olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään harrastanut. Tarvitset vain tanssikengät! Tervetuloa kerran tai joka torstai.

Argentiinalaisen tangon tanssitunnit torstaisin 1.6., 8.6. ja 15.6. klo 16−17. Hinta 15 €/kerta. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat paikkasi. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä, ilmoittautumisten jälkeen vapaiksi jääneet paikat täytetään ovelta. Ilmoittautumiset sähköpostitse: ilmoittautuminen@teatterimuseo.fi. Kerro viestissäsi mille tunnille/tunneille ilmoittaudut.

Argentiinalainen tango perustuu kehon luonnollisiin liikkeisiin, ja kaiken lähtökohtana on kävely. Tutustumme tangon perusaskeliin tavoitteenamme pystyä improvisoimaan niiden pohjalta. Tunneilla ei edellytetä aikaisempaa osaamista. Tanssi sopii kaikille. Se sopii myös tavoitteelliseksi harrastukseksi, jossa voi kehittyä, vaikka loputtomiin yhdessä parin kanssa. Tanssimalla argentiinalaista tangoa vaalimme ainutlaatuista kulttuuriperintöä, sillä vuonna 2009 se liitettiin Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon.

Opettajana toimii Hanna Korpela. Hanna on tanssinut argentiinalaista tangoa yli 20 vuoden ajan. Hänen opettajiensa joukkoon kuuluvat Tango Pasiónista tutut Mónica Romero ja Omar Ocampo, sekä Buenos Airesissa Lorena Ermocida. Suomalaisille Tango Pasión on tuonut argentiinalaista tangoa tunnetuksi vierailemalla maassamme jo parikymmentä vuotta. Vuoden 2015 Euroopan kiertueellaan he muistivat argentiinalaisen tangon uudistajaa Astor Piazzollaa.

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!