UUTISKIRJEET

Teatterimuseo julkaisee kahta erilaista uutiskirjettä.

Teatterimuseon uutiskirje (ns. yleinen uutiskirje) kertoo museon näyttelyistä, oheisohjelmista, projekteista ja muista ajankohtaisista asioista.

Teatterikasvatuksen uutiskirje kertoo kouluille ja päiväkodeille suunnatusta ohjelmasta, työpajoista ja muusta ajankohtaisesta.

Kumpikin uutiskirje ilmestyy 2−6 kertaa vuodessa. Uutiskirjeet julkaistaan Gruppo Mailer -palvelun kautta. Kirje tulee tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vanhat uutiskirjeet arkistoituvat Gruppo Maileriin, missä kirjeen voi lukea selainversiona. Voit tilata uutiskirjeet alla olevalla lomakkeella. Huom! Varmista, että täytät oikean lomakkeen! Voit myös tilata molemmat kirjeet, mikäli haluat. Mikäli myöhemmin haluaisit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, se onnistuu jokaisen uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus@teatterimuseo.fi.

TEATTERIMUSEON UUTISKIRJEEN TILAUS

Näyttelyt, tapahtumat, oheisohjelmat, museon toiminta yleisesti

Tilaa uutiskirje omaan sähköpostiisi:

TEATTERIKASVATUKSEN UUTISKIRJEEN TILAUS

Päiväkodeille, kouluille ja muille oppilaitoksille suunnattu ohjelma, työpajat ja muut tapahtumat

Tilaa uutiskirje omaan sähköpostiisi:

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!