ETSITKÖ JUHLATILAA? — Meillä asiakas on tähti!

SAISIKO OLLA JUHLAOHJELMAA? — Järjestä kohtaus, Svengaava 20-luku!

Museon tilat soveltuvat erinomaisesti myös uudenlaisten juhlien näyttämöksi. Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä on jännittävä, teatterintuoksuinen maailma.

Erilaisia juhlia ja illanviettoja voidaan järjestää 10−80-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, 180 neliön vaihtuvien näyttelyiden salissa tai koko museossa. Arkadia-teatteri laajenee seinää siirtämällä esimerkiksi miellyttäväksi ravintolaksi jopa 80 hengen juhliin, tai vaikka tanssiaissaliksi. Arkadiassa on muunmuassa äänilaitteisto ja suuri valkokangas projisoinneille. Suunnittelemme yhdessä juhlanne ja räätälöimme ne juuri teille sopiviksi. Rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa, teatteria, näyttelemistä, bändejä, opastuksia − kuten haluatte.

Teatterimuseo tarjoaa juhliinne valmiita ohjelmakokonaisuuksia Järjestä kohtaus ja Svengaava 20-luku. Ohjelmakokonaisuuksiin on suunniteltu myös teemaan sopivat menut. Valmiita teemaohjelmia ja -juhlia räätälöidään tarvittaessa toiveidenne mukaan.

Meille on kunnia-asia, että juhlasi sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sovimme asioista suoraan kanssanne, emmekä vuokraa tilojamme tapahtumajärjestäjien kautta.

Kerro juhlatoiveesi ja pyydä tarjous!

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: puh. 040 1922 303, meri.eerola[at]teatterimuseo.fi

JÄRJESTÄ KOHTAUS
Järjestä kohtaus on teemapaja juhlien kruunuksi. Ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla juhlavieraat tekevät alle tunnissa iltaohjelman joko valmiista ideapankistamme tai juhlijoiden omista teemoista. Lue lisää ohjelmasta ja katso menuehdotus täältä.
SVENGAAVA 20-LUKU
Charleston, Great Gatsby, salakapakka, säihkyvät timantit ja silinterihatut – näihin tunnelmiin vie juhlapaketti Svengaava 20-luku. Ohjelma järjestetään yhdessä showryhmä High Heelsin kanssa. Illan ruokalistaehdotus tietysti myös 20-luvulta! Lue lisää täältä.

Teatterimuseoon voit tulla myös yrityksen tai työyhteisön TYKY-päivänä. Lue lisää täältä!

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki