SYNTTÄRIT TEATTERIMUSEOSSA!

Teatterimuseo tarjoaa kiehtovat puitteet lasten syntymäpäiväjuhlien viettoon. Synttäreille mahtuu kerralla 15 lasta ja lisäksi lapsivieraiden vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan museon näyttelyihin ja katsomaan lasten omaa esitystä.

Synttäriseikkailun kulku: Synttärisankarin kunniaksi järjestetyssä seikkailussa tutustutaan Teatterimuseon näyttelyihin ja kokeilupisteisiin erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Ryhmä suunnittelee yhdessä esitykselle oman ainutkertaisen tarinan ohjaajan avustuksella. Aihe omaan esitykseen voidaan valita sankarin toiveiden mukaisesti. Kun tarina on keksitty ja jokaiselle halukkaalle on löydetty rooli, synttäriseikkailijat saavat valita pukuhuoneen käyttökokoelmien teatteripuvuista hahmolleen rooliasun. Esitys esitetään jommallakummalla museon näyttämöistä, esiintyjien vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita katsojiksi! Esityksen kruunaa ohjaajan ja hänen mahdollisen apurinsa ajamat valot ja äänet. HUOM! Synttäriseikkailussa ei ole mahdollista järjestää ruokatarjoilua!

Kielet: Suomi, ruotsi, englanti

Kesto ja hinta: 1,5 h, 120 € (la−su 240€)
Saatavilla museon aukioloaikojen puitteissa.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET numerosta 040 1922 300.

TIETOA JA OHJEITA SYNTTÄRISEIKKAILUUN:

Paikka:
– Teatterimuseo, Kaapelitehdas G-porras (Tallberginkatu 1), Kaapelitehtaan avoin pääty.  
– Paikalle kannattaa saapua vähintään 10 minuuttia aikaisemmin, jotta olette valmiita, kun synttäriseikkailu alkaa.

Synttäriseikkailu:
– Synttäriseikkailussa olisi hyvä olla vähintään yksi aikuinen mukana, varsinkin jos osallistujat ovat kovin pieniä.
– Vanhemmat, myös vieraiden, ovat tervetulleita katsomaan esitystä, joka ajoittuu 1,5 h mittaisen synttäriseikkailun viimeisen 30 minuutin sisään. Katsojilta ei peritä pääsymaksua.

Syöminen:
– Mikäli G-portaan aulan parvi on vapaana, siellä voi tarvittaessa syödä pienen välipalan ennen synttäriseikkailua. Juotavat ja syötävät ovat kiellettyjä museon näyttelytiloissa.
– Sopiva välipala on esimerkiksi helposti pussiin pakattu lajitelma: mehu, hedelmä, keksi tai pieni suolainen leivonnainen.
– Parvelle ei voi viedä astioita, kattaa pöytää eikä sitä voi koristella.
– Ruokailla voi mm. Kaapelitehtaalla C-portaassa sijaitsevassa Hima&Sali -ravintolassa (pyydä erillinen tarjous www.himasali.com) tai voit käyttää myös Ruoholahden kauppakeskuksen palveluita.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Synttäriseikkailun hinta on ti–pe 120 € ja la–su 240 €. Synttärit maksetaan paikan päällä aulahenkilölle ilmoittautuessa käteisellä tai kortilla.

Peruutukset vähintään viikkoa ennen varattua aikaa puhelimitse 040 1922 300 tai sähköpostitse aula@teatterimuseo.fi

Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% synttäreiden hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7 €.

 

Aikuisten syntymäpäivät ja muut juhlat, katso juhlapalvelut.

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki