OHJEITA OPETTAJALLE

Teatterimuseoon pääsee Kaapelitehtaan päädyssä sijaitsevasta G-portaasta. Portaan edessä on luiska, joka johdattaa Kaapelimuseoiden yhteiseen aulaan.

Työpajamaksu maksetaan aulan lipunmyyntipisteeseen. Edullisinta on maksaa käteisellä tai kortilla, laskulla maksettaessa hintaan lisätään laskutuslisä 7 €. Työpajahinnat löytyvät työpajakohtaisista esittelyistä.

Aulasta löytyvät wc, naulakot, avaimellisia säilytyslokeroita sekä pieni parvi, jossa voi syödä kevyet eväät työpajaa ennen tai työpajan jälkeen.

Aikataulussa pysyminen: saavuttehan ryhmän kanssa riittävän ajoissa paikalle. On tärkeää, että työpaja pääsee alkamaan ajallaan. Ennen työpajaa olisi hyvä varata hetki myös vessassa käyntiin, hengähtämiseen ja keskittymiseen. Työpajaohjaaja noutaa ryhmän aulasta.

Työpajojen osallistujamäärään liittyvät rajoitukset palvelevat erityisesti työpajan osallistujia. Joihinkin Teatterimuseon työpajoihin on osallistujamäärä rajoitettu 15 henkilöön. Tämä johtuu siitä, että nämä pajat ovat hyvin intensiivisiä ja niissä tehdään paljon itse. Kun henkilömäärä on rajattu, pystyy ohjaaja huomioimaan osallistujia yksilöinä. Lisäksi kaikille on varmasti tilaa sekä vapautta tehdä ja kokeilla.

Koska monet luokat ja ryhmät ovat suurempia kuin 15 henkilöä, olemme suunnitelleet erityisen paketin, johon suuremmallakin väkimäärällä on helppoa ja mielekästä osallistua: teatteriseikkailu + teatteripeli. Peli on saatavissa vain toisen työpajan yhteyteen ja sen kesto on valitun työpajan mittainen, mutta hinta vain 30€. Näin toinen puoli luokasta voi ensin seikkailla ja toinen pelata ja sitten vaihdetaan. Kokonaiskustannuksiksi muodostuu näin 80+80+30+30=220€, ja ohjelmaa on  kahdeksi tunniksi koko luokalle!

Teatteriseikkailuja on saatavilla myös erimittaisina ja räätälöityinä omien toiveiden mukaan. Työpajassa voi hyvin purkaa vaikkapa koulussa jo työstettyä tai ongelmaksi koettua aihetta draaman keinoin ja syventää näin aiheen käsittelyä (esim. kiusaaminen, yhteistyö, ryhmähenki). Apua työpajasta voi hakea myös joulu- tai kevätjuhlaesitysten rakentamiseen. Räätälöintiä halutessasi kannattaa ottaa yhteyttä suoraan työpajaohjaamme Milla Kortemaahan (milla.kortemaa[at]teatterimuseo.fi), jotta yhteinen kommunikointi ja suunnittelu on mahdollisimman suoraa.

Tervetuloa!

Lisätietoa työpajainfosta.

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Vapaa pääsy joka kuukauden viimeisenä
keskiviikkona klo 17−20.
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki