lapsia

TEATTERIN RIEMUA KERHOSSA TAI KURSSEILLA!

Teatterimuseossa järjestetään kerho- ja kurssimuotoista toimintaa teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Kerhoissa ja kursseilla tutustutaan erilaisiin teatteriharjoitteisiin ja -tekniikoihin. Opittuja tietoja ja taitoja sekä museon inspiroivaa ilmapiiriä käytetään apuvälineinä joko ryhmän oman esityksen rakentamisessa tai muun kurssikohtaisen päämäärän saavuttamisessa. Kerhoja järjestetään koulujen lukukausien aikana, kursseja pääsääntöisesti kesäkuussa.

TEATTERIKERHO, SYKSY 2017

Tiistaisin 15.8.−7.11.2017 klo 15.30−17 (17.10. ei kokoontumista)

Tiistai-iltapäivien teatterikerho käynnistyy taas kesälomien jälkeen. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet kerholaiset! Aikaisempaa teatterikokemusta ei tarvita. Riittää että olet kiinnostunut teatterista ja innostunut kokeilemaan itse!

Teatterikerhossa tutustutaan teatterin tekemiseen, tehdään teatteriharjoituksia, improtaan ja treenataan esittämistä eri tavoin. Kausi huipentuu kerholaisten ja ohjaajan yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan esitykseen, jota sukulaiset ja ystävät voivat tulla katsomaan. Kerhon esitys viimeisenä kokoontumispäivänä 7.11. klo 18.

Kerhon ohjaaja Julia Gauffin. Vastuuhenkilö Milla Kortemaa.
Kerho on suunnattu 8−12-vuotiaille. Hinta 140 €/hlö.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen ilmoittautuminen[at]teatterimuseo.fi viimeistään 7.8.   

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki