lapsia

TEATTERIN RIEMUA KERHOSSA TAI KURSSEILLA!

Teatterimuseossa järjestetään kerho- ja kurssimuotoista toimintaa teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Kerhoissa ja kursseilla tutustutaan erilaisiin teatteriharjoitteisiin ja -tekniikoihin. Opittuja tietoja ja taitoja sekä museon inspiroivaa ilmapiiriä käytetään apuvälineinä joko ryhmän oman esityksen rakentamisessa tai muun kurssikohtaisen päämäärän saavuttamisessa. Kerhoja järjestetään koulujen lukukausien aikana, kursseja pääsääntöisesti kesäkuussa.

TEATTERIMUSEON HYPPY-KESÄKURSSIT
Uusia tuttavuuksia, mieleenpainuvia muistoja, tarinoiden ja mielikuvituksen virtaamista, tiukkaa tekemistä ja omien rajojen ylittämistä, rentoa hassuttelua, hyppien heittäytymistä teatterin maailmaan!

Hyppää ja heittäydy teatteriin Teatterimuseon kesäkursseilla. Kurssilla kehitetään fyysistä ilmaisua, improvisoidaan, kerrotaan tarinoita ja rakennetaan kokonainen esitys pukuineen, valoineen ja äänineen. Tule pitämään hauskaa, anna mielikuvituksesi liitää!

Ajankohta ja ikäsuositus:
Hyppy 1: 5.−9.6. klo 10−14, 8−10-vuotiaat
Hyppy 2: 12.−16.6. klo 10−14, 10−14-vuotiaat
Hinta 140 €.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.5. mennessä: ilmoittautuminen[at]teatterimuseo.fi

REPEAT−PAUSE−EDIT − lyhytelokuvan kesäkurssi

Nuorten Repeat−pause−edit-kesäkurssi valtaa jälleen Kaapelin koululaisten kesälomien aluksi. Viisipäiväisen työpajan aikana tehdään pienryhmissä lyhytelokuvia sekä opetellaan kuvakäsikirjoitusta, kuvausta, leikkausta ja editointiohjelmien käyttöä. Työpajan lopuksi syntyneet elokuvat katsotaan yleisölle avoimessa katselmuksessa, johon saa kutsua omat kannattajajoukkonsa.

Lyhytelokuvat toteutetaan tanssin, teatterin ja parkourin keinoin. Niiden tekemistä kokeillaan ja testataan pienryhmissä alan ammattilaisten ohjauksessa. Ennakkotaitoja ei välttämättä tarvita, kaikkia lajeja kokeillaan. Työpajan järjestävät yhteistyössä Zodiak, Teatterimuseo ja Suomen valokuvataiteen museo. Kurssi on tarkoitettu 11−14-vuotiaille nuorille.

RPE-kurssi: 5.−9.6. klo 10−15, 11−14-vuotiaat
Paikka: Zodiak / Teatterimuseo / Suomen valokuvataiteen museo
Kesto: 5 krt / 25 h
Hinta: 155 €
Ilmoittautuminen 21.5. mennessä Zodiakiin. (Mahdolliset peruutukset 26.5. mennessä.)

 

TEATTERIKERHO, KEVÄT 2017

Tiistaisin 10.1.−4.4.2017 klo 15.30−17 (21.2. ei kokoontumista)

Tiistai-iltapäivien teatterikerho jatkuu kevätkaudella. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet kerholaiset! Aikaisempaa teatterikokemusta ei tarvita. Riittää että olet kiinnostunut teatterista ja innostunut kokeilemaan itse!

Teatterikerhossa tutustutaan teatterin tekemiseen, tehdään teatteriharjoituksia, improtaan ja treenataan esittämistä eri tavoin. Kausi huipentuu kerholaisten ja ohjaajan yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan esitykseen, jota sukulaiset ja ystävät voivat tulla katsomaan. Kerhon esitys viimeisellä kokoontumiskerralla 4.4.

Kerhon ohjaaja Julia Gauffin. Vastuuhenkilö Milla Kortemaa.
Kerho on suunnattu 8−12-vuotiaille. Hinta 140 €/hlö.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen ilmoittautuminen[at]teatterimuseo.fi viimeistään 3.1.    

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki