TYÖPAJAT JA OPASTUKSET

Teatterimuseo tarjoaa lukuisia erilaisia esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä, koska kokemuksen kautta syntyneet oivallukset jäävät parhaiten mieleen. Haluamme antaa kävijöille avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen.

Jotta ryhmän olisi helpompi löytää kiinnostava ja sopiva paja, olemme ryhmitelleet ohjelmistossa pysyvästi olevat työpajat otsikoiden Esittäminen, Visuaalinen suunnittelu ja Opastukset alle. Vaihtuvien näyttelyiden työpajat löytyvät Kauden erikoisista. Ja viimeistään räätälöimällä löytyy varmasti joka ryhmälle sopiva paja. Työpajoja ja opastuksia järjestetään kaiken ikäisille. Pajatiedoissa on suositusikä, mutta lähes kaikkia pajoja voi soveltaa eri ikäryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Useimpien työpajojemme keston voi valita itse, hinta määräytyy keston mukaan. Ryhmien suositeltu maksimikoko on pajakohtaisesti 15 tai 20 osallistujaa. Jos ryhmä on hiukan suurempi, voidaan ryhmäkoko ylittää hintaan 4 €/hlö.

Hinnat  
Kesto Aikuiset Lapset, oppilaitokset, erityisryhmät
1 h 100 € 80 €
1,5 h 120 € 100 €
2 h 140 € 120 €

OHJATTUJEN RYHMÄKÄYNTIEN VARAUKSET numerosta 040 1922 300 (ti−pe klo 9−18) tai sähköpostitse aula@teatterimuseo.fi

VARAUKSET JA PERUUTUKSET on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhäisemmistä peruutuksista veloitetaan 50 % työpajakäynnin hinnasta. _________________________________________________________________________________________

ESITTÄMINEN
Esittämisen työpajat keskittyvät nimensä mukaisesti esittämiseen. Teatteriseikkailu on teatterin peruspaketti, ja pysynyt koululaisryhmien suosikkina jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Improvisoinnista ja heittäytymisestä kiinnostuneet voivat valita Riisi kyykyssä -pajan, jossa moka on lahja eikä muutenkaan oteta mitään turhan vakavasti. Päiväkoti-ikäisille tarjolla on Satupolkuja. Lue lisää näistä ja muista esittämisen työpajoista täältä!

VISUAALINEN SUUNNITTELU
Jos sinua ja ryhmääsi kiinnostaa teatterin visuaalinen suunnittelu − pukusuunnittelu tai lavastus − klikkaa tälle sivulle! Koreillaanko-työpajassa tutustutaan pukusuunnitteluun ja Rakennuspuita kertoo lavastamisesta. Molemmat pajat soveltuvat niin kouluikäisille kuin aikuisillekin.

OPASTUKSET
Jos kaipaat tietopainotteisempaa tutustumista Teatterimuseon näyttelyihin, valitse kiertokäyntinne opastusten joukosta. Myös opastuksissa kokeillaan kokeilupisteitä ja osallistutaan tekemiseen. Kerro kerro kulissi on lapsille suunnattu kiertokäynti. Yli 13-vuotiaiden Historiakävelyssä keskitytään ja syvennytään valittuun teemaan. Teatteripeli täydentää työpajakäyntiä silloin, kun kaikki eivät mahdu pajaan kerralla.

KAUDEN ERIKOISET
Myös Teatterimuseon vaihtuvat näyttelyt suunnitellaan aina siten, että niissä voi järjestää työpajoja. Vaihtuvien näyttelyiden pajat − kauden erikoiset − tukevat ja syventävät pysyvien pajojen teemoja. Vuonna 2017 tarjolla on Näytelty rakkaus -näyttelyyn liittyvä paja yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille.

TYÖPAJOJEN RÄÄTÄLÖINTI
Jos valmiista työpajoistamme ei löydy sopivaa, voimme räätälöidä käyntinne juuri sellaiseksi kuin ryhmänne toivoo ja tarvitsee. Lue lisää täältä!  

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki