KAUDEN ERIKOISET

Myös Teatterimuseon vaihtuvat näyttelyt suunnitellaan aina siten, että niissäkin voidaan järjestää työpajoja. Vaihtuvien näyttelyiden pajat − kauden erikoiset − tukevat ja syventävät pysyvien pajojen teemoja.

Vuonna 2017 erikoisnäyttely on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluva näyttely Rakkauden tiloja − Näytelty rakkaus. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmuille on tarjolla työpaja Rakastaa − ei rakasta.

TYÖPAJAVARAUKSEN voit tehdä numerosta 040 1922 300 (ti−pe 9−18) tai sähköpostitse osoitteesta aula@teatterimuseo.fi.

VARAUKSET JA PERUUTUKSET on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhäisemmistä peruutuksista veloitetaan 50% työpajakäynnin hinnasta. Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.

_________________________________________________________________________________________

RAKASTAA − EI RAKASTA
Yli 13-vuotiaille

Rakastaa − ei rakasta -työpaja johdattaa matkalle näytellyn rakkauden ja tunteiden maailmaan. Tunteiden virta kuljettaa neljän tilan läpi tunnetilasta toiseen, kohtalosta seuraavaan, kaihosta, hurmaan ja hehkuun.

Miten tunteet näkyvät ja miten niitä voidaan lukea? Matkan aikana kohdataan suomalainen viaton ja lempeä rakkaus, venäläinen draama ja vahvat tunteet sekä sukelletaan Shakespearen unimaailmaan. Työpajan aikana kokeillaan, mitä kehon kieli paljastaa tunteista? Miltä tuntuu, jos suu puhuu toista, mutta eleet kertovat eri tarinaa. Miltä tunnetila kuulostaa äänenä? Matka päättyy shakesperiaaniseen moniääniseen monologien ja dialogien metsään Romeon ja Julian jäljissä. 

Työpajassa käytetään improvisaation ja toiminnallisen teatterin keinoja.

Sopii yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille, ryhmäkoko enintään 20 hlöä.

Hinnat:  
Kesto Aikuiset Lapset, oppilaitokset, erityisryhmät
1 h 100 € 80 €
1,5 h 120 € 100 €
2 h 140 € 120 €

Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.  

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki