KAUDEN ERIKOISET

Myös Teatterimuseon vaihtuvat näyttelyt suunnitellaan aina siten, että niissäkin voidaan järjestää työpajoja. Vaihtuvien näyttelyiden pajat − kauden erikoiset − tukevat ja syventävät pysyvien pajojen teemoja.

Vuonna 2017 erikoisnäyttely on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluva näyttely Rakkauden tiloja − Näytelty rakkaus. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmuille on tarjolla työpaja Rakastaa − ei rakasta.

TYÖPAJAVARAUKSEN voit tehdä numerosta 040 1922 300 (ti−pe 9−18) tai sähköpostitse osoitteesta aula@teatterimuseo.fi.

VARAUKSET JA PERUUTUKSET on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhäisemmistä peruutuksista veloitetaan 50% työpajakäynnin hinnasta. Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.

_________________________________________________________________________________________

RAKASTAA − EI RAKASTA
Yli 13-vuotiaille

Rakastaa − ei rakasta -työpaja johdattaa matkalle näytellyn rakkauden ja tunteiden maailmaan. Tunteiden virta kuljettaa neljän tilan läpi tunnetilasta toiseen, kohtalosta seuraavaan: kaihosta hurmaan ja hehkuun. Matkan aikana kohdataan suomalainen viaton ja lempeä rakkaus, venäläinen draama ja vahvat tunteet sekä sukelletaan Shakespearen unimaailmaan. Miten tunteet näkyvät ja miten niitä voidaan lukea?

Työpajan kulku: Työpajassa tutustutaan Näytelty rakkaus –näyttelyyn. Työpajan aikana keskustellaan ja kokeillaan yhdessä tehtävien harjoitusten avulla miten kommunikoimme toistemme kanssa. Eleistä, ilmeistä, kehon kielestä, asenteista ja tunteista muodostuu moninaisia viestejä, joita emme itse edes tietoisesti huomaa.  Miltä tuntuu, jos suu puhuu yhtä ja eleet kertovat eri tarinaa?  Kokeillaan kohtaamisia ja tunnereaktioita ja pohditaan miten tulemme tietoisemmiksi sanattomasta viestinnästämme. Työpajassa käytetään improvisaation ja toiminnallisen teatterin keinoja.

Kenelle: Sopii hyvin esimerkiksi yläkouluikäisille, lukiolaisille, ammattiin opiskeleville nuorille sekä monikulttuurisille ryhmille. Ryhmäkoko enintään 20 hlöä.

Kielet: Suomi, ruotsi

 

Hinnat:  
Kesto Aikuiset Lapset, oppilaitokset, erityisryhmät
1 h 100 € 80 €
1,5 h 120 € 100 €
2 h 140 € 120 €

Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.  

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki