Täytetään vain, kun varataan pajaa, jonka keston voi valita itse.
Hinnat arkipäivähintoja, viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.

1 h (aikuiset 100 €, oppilaitokset/lapset/erityisryhmät 80 €)1,5 h (aikuiset 120 €, oppilaitokset/lapset/erityisryhmät 100 €)2 h (aikuiset 140 €, oppilaitokset/lapset/erityisryhmät 120 €)
suomiruotsienglantiTyöpajoja ja opastuksia on saatavilla ti−pe klo 9.15−18, ke klo 20 asti.
La ja su klo 11.15−18. (Maanantaisin museo on suljettu.)Jos ryhmäkoko ylittyy työpajan tai opastuksen suositellusta maksimimäärästä, voidaan ryhmäkoko ylittää harkinnan mukaan. Hinta ylimeneviltä 4 €/hlö.

* Osallistujamäärä:

Lisätietoja osallistujista (esim. lasten ikä, erityisryhmä...):Maksaa voitte tullessanne käteisellä tai kortilla ja laskulla (7 € laskutuslisä).
Laskutustiedot, mikäli haluatte maksaa laskulla:

Mikäli tarvitsette laskuun liitteitä (esim. kaupungin tilauslomake), voit lähettää sen osoitteeseen hallintoassistentti@teatterimuseo.fi tai antaa tullessanne reseptionistille.Haluatko useamman työpajan samaan aikaan, ylittyykö ryhmäkoko tai onko sinulla sisältöön tai käytäntöihin liittyviä kysymksiä?
Jos valmiista työpajoistamme ei löydy sopivaa, voimme räätälöidä käyntinne juuri sellaiseksi kuin ryhmänne toivoo ja tarvitsee. Pidennetään kestoa, tehdään isommalle porukalle sopivaa ohjelmaa, yhdistetään eri pajojen ja näyttelyiden sisältöjä tai sovelletaan teidän omia aiheitanne. Työpajan voi siis varata osaksi laajempaa opetuskokonaisuutta ja suunnitella sen sisällön, että se parhaiten tukee teemanne käsittelyä.

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki