TEATTERIKISSAN PÄÄSIÄISSEIKKAILUT:
Pääsiäisen Suuri Munametsästys
26.−27.3. klo 12−17, pääsylipun hinnalla

Teatterikissa häärää Teatterimuseossa myös pääsiäisenä. Pääsiäisen kunniaksi hän muutti itsensä noidaksi, teatterissa kun kaikki on mahdollista. (Muutamia kissamaisia ominaisuuksia hänelle kyllä jäi, taika taisi hieman epäonnistua…)

Teatterikissanoidan ja hänen rakkaan ystävänsä Muru Mustarastaan oli tarkoitus lähteä juhlistamaan kevättä. Jäätä ja viimaa tuntui kuitenkin aina vaan riittävän, minkä takia Muru Mustarastas ei enää uskokaan kevään koskaan saapuvan.
Samalla kun menetti toivonsa kevääseen, Muru Mustarastas menetti myös äänensä. Hän hiljeni eikä suostu sanomaan enää mitään, ei ainoatakaan sanaa tai ei ainoatakaan huilumaista laulua. Teatterikissanoita on yrittänyt kaikki temppunsa, mutta mikään ei toimi.

Tule sinä auttamaan! Tule mukaan palauttamaan ääni takaisin Muru Mustarastaalle!

Äänenetsijänä saat mukaasi kartan, johon on merkitty tehtävärastit. Kun kaikki rastit on suoritettu, Muru Mustarastaan äänen pitäisi palata heleämpänä kuin koskaan. Jos näin käy, Muru muistaa sinua pienellä taikamunalla.

Pääsiäisen Suuri Munametsästys tapahtuu pääsiäislauantaina ja -sunnuntaina nonstoppina klo 12 alkaen. Voit siis tulla oman aikataulusi mukaan. Tule kuitenkin viimeistään klo 16.30, jotta varmasti ehdit. Tapahtuma sopii koko perheelle, mutta jonkun lukutaitoisen on hyvä olla mukana. Seikkailua voi itse sovittaa matkan varrella mielenkiinnon ja osallistujien iän mukaan. Mukaan pääsee näyttelylipun hinnalla. Ennakkovarausta ei tarvita.

 

Salapoliisitoimisto Kissa&Kissa on osa Teatterimuseon Teatterikissan lomaseikkailujen sarjaa. Syksyllä 2016 tulossa ovat Kummitusjuhlat ja joululoman lomaseikkailut!

________________________________________________________________

TEATTERIKISSAN LOMASEIKKAILUT

Teatterimuseon Teatterikissa ystävineen järjestää pitkin vuotta erilaisia osallistavia lomaseikkailuita koko perheelle. Jokaisen lomaseikkailun ytimenä on tarina, johon tutustutaan osin ohjatusti ja osin omatoimisten tehtävien sekä pienten draamallisten kohtausten avulla. Teatterikissan lomaseikkailuissa museon henkilökunnan apuna vetämässä ohjelmaa on joukko vapaaehtoisia teatterinharrastajia.

Teatterikissa ja ystävät siis auttavat, mutta tilaa omalle olemiselle, löytämiselle ja tekemiselle löytyy. Turvaksesi saat kartan käteen ja pehmeää tassun ohjausta. Lomaseikkailun pyörteissä tutustut samalla Teatterimuseon satumaiseen maailmaan ja saat kokeilla näyttelyihin liittyviä kokeilupisteitä.

Mukaan teatterikissan lomaseikkailuihin pääset pääsylipun hinnalla: aikuiset 8 €, lapset, koululaiset ja eläkeläiset 6 €, yksi 3−15-vuotias lapsi lipun ostavan aikuisen mukana ilmaiseksi. Myös Museokortti käy (lapsen ilmainen lippu ei koske Museokortilla maksavaa aikusta). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lomaseikkailut pyörivät nonstoppina ja mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 30 min. ennen lomaseikkailun päättymistä.

 

horror-varjokuvia

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18,
ke klo 11−20
HUOM! Tarkistathan
poikkeusaikataulut täältä!

Liput 6/8 €
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
Näyttelyinfo: 040 1922 300