Teatterikissan lomaseikkailu:
SALAPOLIISITOIMISTO KISSA&KISSA PALAA JÄLLEEN UUDEN MYSTEERIN MERKEISSÄ!
21.
−24.2.2017 klo 12−16, pääsylipun hinnalla

On se aika merkillistä, että aina helmikuussa − suurinpiirtein talviloman aikaan − tapahtuu jotain kummallista, johon tarvitaan salapoliisitoimisto Kissa&Kissan apua. Milloin on teatteridiivan lempiviuhka kateissa, milloin ahne arkistomato uhkaa popsia arkiston aarteet. Niin kävi tänäkin vuonna. Uusi mysteeri on kohdannut Teatterimuseota. Mitä oikein on tapahtunut?

Salapoliisitoimisto Kissa & Kissan pääsalapoliisi Kissa rakasti satuja. Jo pennusta lähtien hän oli lueskellut lempisatuaan Taikametsästä, sen Keijukaiskuningattaresta ja lukuisista pahiksista, jotka halusivat metsän itselleen. Nyt näytti siltä, että vanha tarina oli herännyt eloon, sillä Teatterimuseon Taikametsä oli joutunut pahan vallan alle.

Keijukaiskuningattarelle oli juotettu rohtoa, joka sai hänet tekemään mitä rohdon valmistaja halusi. Keijukaiskuningatar olikin luovuttanut metsän pahojen voimien käyttöön ja he olivat muuttaneet metsän kirotuksi.

Jotta kävisi niin kuin Teatterikissan saduissa, joissa hyvikset lopulta voittivat pahikset, sinua tarvitaan apuun!

Pääset tekemään erilaisia teatteriaiheisia tehtäviä Teatterimuseon näyttelyiden kokeilupisteillä ja saat nähdä Taikametsän vapautuvan kirouksestaan.

Teatterikissan lomaseikkailuihin pääsee osallistumaan pääsylipun hinnalla, ennakkovarausta ei tarvita.

________________________________________________________________

TEATTERIKISSAN LOMASEIKKAILUT

Teatterimuseon Teatterikissa ystävineen järjestää pitkin vuotta erilaisia osallistavia lomaseikkailuita koko perheelle. Jokaisen lomaseikkailun ytimenä on tarina, johon tutustutaan osin ohjatusti ja osin omatoimisten tehtävien sekä pienten draamallisten kohtausten avulla. Teatterikissan lomaseikkailuissa museon henkilökunnan apuna vetämässä ohjelmaa on joukko vapaaehtoisia teatterinharrastajia.

Teatterikissa ja ystävät siis auttavat, mutta tilaa omalle olemiselle, löytämiselle ja tekemiselle löytyy. Turvaksesi saat kartan käteen ja pehmeää tassun ohjausta. Lomaseikkailun pyörteissä tutustut samalla Teatterimuseon satumaiseen maailmaan ja saat kokeilla näyttelyihin liittyviä kokeilupisteitä.

Mukaan teatterikissan lomaseikkailuihin pääset pääsylipun hinnalla: aikuiset 8 €, lapset, koululaiset ja eläkeläiset 5 €. Myös Museokortti käy (Museokortti on henkilökohtainen). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lomaseikkailut pyörivät nonstoppina ja mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 30 min. ennen lomaseikkailun päättymistä.

 

horror-varjokuvia

   

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Vapaa pääsy joka kuukauden viimeisenä
keskiviikkona klo 17−20.
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki