Teatterikissan lomaseikkailu:
TÄHTISADETTA − SÄIKÄHTÄNYT TÄHTI
3.
−6.1.2017 klo 12−16, pääsylipun hinnalla

Teatterikissa huomasi palatessaan joululomalta Teatterimuseoon, että aikaisemmin kirkas ja valoisa tähti, joka oli ohjannut hänelle tien kotiin, ei ollutkaan enää taivaalla. Tammikuinen yö oli hyvin kylmä ja pimeä ilman tähden lämpöistä loistoa.

Ihmiset olivat uuden vuoden ilotulituksessa vahingossa osuneet tähteen, joka oli säikähtänyt kovaa jyskettä ja värikkäitä valoja ja tippunut alas maahan. Teatterikissa haluaisi löytää tähden ja auttaa sen takaisin kotiinsa talviselle taivaalle. Siihen hän tarvitsee siihen kipeästi lasten apua.

Löydetäänkö tähti ja pääseekö se takaisin kotiinsa valaisemaan pimeitä öitä?

Tähtisadetta-lomaseikkailun ovat käsikirjoittaneet teatteritieteen opiskelijat Enja-Riina Knuts ja Linda Mikkola yhdessä Teatterimuseon teatteripedagogi Milla Kortemaan kanssa.
Pelin ohjaajina toimivat Enja-Riina ja Linda sekä Teatterimuseon valvojat.

________________________________________________________________

TEATTERIKISSAN LOMASEIKKAILUT

Teatterimuseon Teatterikissa ystävineen järjestää pitkin vuotta erilaisia osallistavia lomaseikkailuita koko perheelle. Jokaisen lomaseikkailun ytimenä on tarina, johon tutustutaan osin ohjatusti ja osin omatoimisten tehtävien sekä pienten draamallisten kohtausten avulla. Teatterikissan lomaseikkailuissa museon henkilökunnan apuna vetämässä ohjelmaa on joukko vapaaehtoisia teatterinharrastajia.

Teatterikissa ja ystävät siis auttavat, mutta tilaa omalle olemiselle, löytämiselle ja tekemiselle löytyy. Turvaksesi saat kartan käteen ja pehmeää tassun ohjausta. Lomaseikkailun pyörteissä tutustut samalla Teatterimuseon satumaiseen maailmaan ja saat kokeilla näyttelyihin liittyviä kokeilupisteitä.

Mukaan teatterikissan lomaseikkailuihin pääset pääsylipun hinnalla (hinnat vuoden 2017 alusta): aikuiset 8 €, lapset, koululaiset ja eläkeläiset 5 €. Myös Museokortti käy (Museokortti on henkilökohtainen). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lomaseikkailut pyörivät nonstoppina ja mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 30 min. ennen lomaseikkailun päättymistä.

 

horror-varjokuvia

   

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Tarkista poikkeusaikataulut täältä!
Liput 5/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki