Teatterikissan halloweenseikkailu:
KUMMITUSJUHLAT − KARMÉAN SOPPA
La 5.11. klo 12−17, pääsylipun hinnalla

Teatterimuseon Saako sitä syödä? -näyttely oli innostanut Kokki Karméaa keittämään ällösoppaa Kummitusjuhlien juhlavieraille möröille, peikoille, haamuille ja muille yön hiippailijoille. Sopan resepti oli kulkenut Karméan suvussa sukupolvien ajan. Kokki Karméa kehuskeli ällösopan huikeilla maku- ja hajuelämyksillä, myös visuaalisuudeltaan ällösoppa kuulemma räjäyttäisi Monstergramin kuvavirran (#ällösoppa #hirveää #kauheaa #lima #oksettavaa #kauheintamitäolenkoskaannähnyt). Se maistuu Kummitusjuhlien juhlaväelle, mutta ihmisten on hyvä kysyä: Saako sitä syödä?

Kaikki reseptin ainekset oli hankittu. (Emme tietenkään voi paljastaa niitä, koska resepti on Karméan sukusalaisuus.) Kaikki oli siis valmiina, mutta yön hämärissä Kokki Karméan armas lemmikki Iki Irtokäsi oli päässyt vapaaksi ja repinyt reseptin palasiksi. Irtokäsi oli loukkaantunut kun ei saanut enää iltapalaksi nakkisormia.

Tule työntämään lusikkasi soppaan, uppoa tähän liemeen ja auta Kokki Karméaa saamaan reseptin osaset takaisin ja katsomaan millainen soppa siitä oikein syntyy…

…jos uskallat!

TEIDÄT ON KUTSUTTU KUMMITUSJUHLIIN TEATTERIMUSEOON LAUANTAINA 5.11.2016 klo 12–17!

Juhlavieraana saat tutustua Teatterimuseoon erilaisten tehtävien merkeissä, nousta näyttämöille ja pukeutua oikeisiin roolipukuihin. Luvassa valoja, varjoja ja jännitystä.

Voit myös pukeutua jo kotona Kummitusjuhliin sopivaan asuun. Peli soveltuu parhaiten 6−10-vuotiaille, mutta nuoremmatkin voivat osallistua aikuisen seurassa!

Teatterimuseossa teidät vastaanottaa Kokki Karméa apunaan Teatterikissa ja muut vapaaehtoiset kummitukset.

Kummitusjuhliin pääsee näyttelylipun hinnalla: aikuiset 8 €, lapset, koululaiset ja eläkeläiset 6 €, yksi 3−14-vuotias lapsi lipun ostavan aikuisen mukana ilmaiseksi. Myös Museokortti käy (lapsen ilmainen lippu ei koske Museokortilla maksavaa aikusta). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Kummitusjuhlat pyörivät nonstoppina ja mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 16.30.

Tervetuloa, hyytävästi tervetuloa!

________________________________________________________________

TEATTERIKISSAN LOMASEIKKAILUT

Teatterimuseon Teatterikissa ystävineen järjestää pitkin vuotta erilaisia osallistavia lomaseikkailuita koko perheelle. Jokaisen lomaseikkailun ytimenä on tarina, johon tutustutaan osin ohjatusti ja osin omatoimisten tehtävien sekä pienten draamallisten kohtausten avulla. Teatterikissan lomaseikkailuissa museon henkilökunnan apuna vetämässä ohjelmaa on joukko vapaaehtoisia teatterinharrastajia.

Teatterikissa ja ystävät siis auttavat, mutta tilaa omalle olemiselle, löytämiselle ja tekemiselle löytyy. Turvaksesi saat kartan käteen ja pehmeää tassun ohjausta. Lomaseikkailun pyörteissä tutustut samalla Teatterimuseon satumaiseen maailmaan ja saat kokeilla näyttelyihin liittyviä kokeilupisteitä.

Mukaan teatterikissan lomaseikkailuihin pääset pääsylipun hinnalla: aikuiset 8 €, lapset, koululaiset ja eläkeläiset 6 €, yksi 3−14-vuotias lapsi lipun ostavan aikuisen mukana ilmaiseksi. Myös Museokortti käy (lapsen ilmainen lippu ei koske Museokortilla maksavaa aikusta). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lomaseikkailut pyörivät nonstoppina ja mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 30 min. ennen lomaseikkailun päättymistä.

 

horror-varjokuvia

Teatterimuseo

Avoinna ti, to−su klo 11−18, ke klo 11−20
Liput 6/8 €, näyttelyinfo: 040 1922 300
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki
HUOM! Meillä on parhaillaan paljon ryhmiä ja hyvin vilkasta! Pyydämme tarkistamaan poikkeusaikataulut ja varmistamaan pääsyn toivomiinne tiloihin näyttelyinfosta!