Teatterimuseo

Turvallinen vierailu tutkijasalissa

Teatterimuseon tutkijasali ja tietopalvelu ovat avoinna tutkija-asiakkaille myös koronapandemian aikana. Teemme parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme turvallisen tutkijavierailun. Tutkijasalikäynnit sovitaan ennakkoon. Pyrimme siihen, että tutkijasalissa vierailee vain yksi tutkija-asiakas kerrallaan ja pinnat ja asiakkaitten käytössä olevat näppäimistöt puhdistetaan asiakkaitten välissä. Ryhmäkäyntejä voidaan järjestää enintään kahdeksan henkilön ryhmille, jotta turvavälit voidaan järjestää.

Teatterimuseon henkilökunta tulee töihin vain terveenä, huolehtii käsihygieniasta ja turvaväleistä. Käytämme asiakaspalvelutilanteessa suojamaskia tai -visiiriä.

Seuraamme viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita ja muutamme tarvittaessa käytäntöjämme.

Tietopalvelu palvelee myös etänä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (tietopalvelu@teatterimuseo.fi) tai Kysy museolta -palvelun kautta (https://kysymuseolta.fi/teatterimuseo/)

Tällä sivulla muutamia ohjeita, joita toivomme tutkijasalin asiakkaiden noudattavan.

Olet lämpimästi tervetullut Teatterimuseoon!

1. Tule tutkijasaliin vain terveenä!

Olet tervetullut Teatterimuseoon, jos tunnet olosi terveeksi. Jääthän kotiin pienempienkin oireiden yllättäessä. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

2. Pidetään etäisyyttä toisiimme

Pidetään ohjeiden mukainen etäisyys toisiimme. Ota tilaa itsellesi ja anna sitä myös Teatterimuseon henkilökunnalle. Mekin pidämme etäisyyttä sinuun. Suosittelemme maskin käyttöä.

3. Noudata hyvää käsihygieniaa

Tule tutkijasaliin puhtain käsin. Pese kädet ennen työskentelyn aloittamista ja aina tarvittaessa. Käsienpesumahdollisuus on välittömästi tutkijasalin läheisyydessä.

Aineistoa käsiteltäessä ja asiakaspäätettä käytettäessä tulee käyttää tutkijasalissa tarjolla olevia kertakäyttöhansikkaita.

4. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan

 

Haku