Teatterimuseo

Helsinki-päivänä juhlitaan!

27.05.2019

Tervetuloa juhlimaan Helsingin syntymäpäivää Teatterimuseoon keskiviikkona 12.6. klo 11−20. Juhlapäivän kunniaksi museoon on ilmainen sisäänpääsy!

Teatterimuseossa nähtävillä ovat pysyvät näyttelyt Backstage, Arkadia-teatteri ja Teatterin ullakko sekä erikoisnäyttelyt Kivi kääntyy ja Kokonainen Canth − Kuohuva keho ja mieli. Näyttelyiden kokeilupisteet ja -näyttämöt odottavat innokkaita käyttäjiä!

Lapsiperheet voivat lähteä myös teatterisuunnistuskierrokselle. Saat näyttelyvalvojalta kartan, johon rastit on merkitty. Rasteilta löytyy erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät teatteriin ja näyttelyihin. Reitillä tarvitaan tarkkoja silmiä, hoksottimia ja hiukan heittäytymistäkin!

Arkadia-teatterissa kokoontuu klo 14 saakka Hyppy-teatterikurssi, joten alkupäivän ajan näyttelemistä pääsee kokeilemaan vain Backstagen lavalla ja Ullakon nukketeatterissa. Kahdesta eteenpäin on Arkadiakin sitten kaikkien käytössä!

Avoinna ovat myös naapurimme Kaapelitehtaalla: Hotelli- ja ravintolamuseo ja Suomen valokuvataiteen museo järjestävät myös ohjelmaa Helsinki-päivänä.

Tervetuloa!

Haku