Teatterimuseo

Hyppy 1, teatterin kesäkurssi 8–10-vuotiaille

31.01.2019

Anna lapsesi hypätä liitäen kesälomaan Teatterimuseon hauskalla HYPPY-kesäkursseilla!

Uusia tuttavuuksia, mieleen painuvia muistoja, kutkuttavan ihana oppimisympäristö, evästaukojen ihmeitä ja rupattelua, omien tarinoiden ja mielikuvituksen virtaamista, tiukkaa tekemistä ja omien rajojen ylittämistä, rentoa hassuttelua, hyppien heittäytymistä teatterin maailmaan!

Viikon mittaisen kesäkurssin aikana tehdään erilaisia teatteriharjoituksia, leikkejä ja improvisaatiota. Viikon lopulle koostamme pienen demoesityksen lasten kurssilla tuottaman materiaalin ja ideoinnin pohjalta. Demoesitys esitetään perjantaina 7.6. klo 13.00. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan.

Tutustumme viikon aikana Teatterimuseon näyttelyihin ja käytössämme on inspiroivat näyttämöt, valot ja äänet sekä pukuvaraston aarteet. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä, tärkeintä on innostus ja kiinnostus teatterin ja muiden kanssa tekemiseen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 15 osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 19.5. mennessä: ilmoittautuminen@teatterimuseo.fi

HYPPY 1
3.–7.6.2019 klo 10–14
8–10-vuotiaat
Hinta 140 €
Ohjaaja: teatteripedagogi Milla Kortemaa

HYPPYKUVIOT

Hyppypaikka:

-Teatterimuseo, Kaapelitehdas, G-porras
-Maanantaina tapaamme kurssilaisten kanssa Teatterimuseon ala-aulassa, G-porras klo 10. Ohjaaja hakee joka päivä kurssilaiset Teatterimuseoon ja palauttaa samaan paikkaan.

Hyppyvarustelu:

-Kurssille omat hyvät eväät mukaan esim. hedelmä, leipä, mehu. Teatterimuseolta löytyy jääkaappi eväiden säilytystä varten.
-Pidämme evästauon puolessa välissä päivää. Eväät syödään sään salliessa mahdollisesti myös ulkona ohjaajan valvovan silmän alla.
-Mukavat vaatteet ja vesipullo työskentelyn tueksi.
-Puhelimet laitetaan äänettömälle kurssin ajaksi.

Hyppysitoumus:

-Sitova ilmoittautuminen kurssille viimeistään 19.5. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kesäkurssin hinnasta. Peruuttamattomista kurssipaikoista perimme täyden hinnan.
-Kurssimaksu 140 € maksetaan verkkokaupan kautta, kun kurssin toteutuminen on varmistunut. Linkki verkkokauppaan lähetetään sähköpostitse. Kurssimaksu on maksettava ennen kurssin alkua.
-Kurssin loppuhuipennuksena esitetään kurssilla syntynyt demo perjantaina 7.6. klo 13. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan ilman erillistä pääsymaksua.

Haku