Teatterimuseo

Hyppy 2 -kesäkurssi 10–14-vuotiaille

13.01.2020

Hyppää kesälomaan Teatterimuseon hauskalla HYPPY-kesäkurssilla!

Uusia tuttavuuksia, mieleen painuvia muistoja, ihana oppimisympäristö, evästaukoja ja rupattelua, omia tarinoita ja mielikuvituksen virtaa, yhteistä tekemistä ja omien rajojen ylittämistä, rentoa hassuttelua, heittäytymistä teatterin maailmaan!

Viikon mittaisen kesäkurssin aikana tehdään erilaisia teatteriharjoituksia, leikitään teatterileikkejä ja harjoitellaan improvisaatiota. Viikon lopulle koostamme pienen demoesityksen kurssilla tuotetun materiaalin ja ideoinnin pohjalta. Demoesitys esitetään perjantaina 5.6. klo 13.00. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan.

Tutustumme viikon aikana Teatterimuseon näyttelyihin ja käytössämme on inspiroivat näyttämöt, valot ja äänet sekä pukuvaraston aarteet. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä, tärkeintä on innostus ja kiinnostus teatterin ja muiden kanssa tekemiseen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 15 osallistujaa.

Varaa paikkasi kurssille 17.5. mennessä verkkokaupassa!

HYPPY 2
8.–12.6.2020 klo 10–14
10–14-vuotiaat
Hinta 140 €
Ohjaaja: teatteripedagogi Milla Kortemaa

HYPPYKUVIOT

Hyppypaikka:

-Teatterimuseo, Kaapelitehdas, G-porras
-Maanantaina tapaamme kurssilaisten kanssa Teatterimuseon ala-aulassa, G-porras klo 10. Ohjaaja hakee joka päivä kurssilaiset Teatterimuseoon ja palauttaa samaan paikkaan.

Hyppyvarustelu:

-Kurssille omat hyvät eväät mukaan esim. hedelmä, leipä, mehu. Teatterimuseolta löytyy jääkaappi eväiden säilytystä varten.
-Pidämme evästauon puolessa välissä päivää. Eväät syödään sään salliessa mahdollisesti myös ulkona ohjaajan valvovan silmän alla.
-Mukavat vaatteet ja vesipullo työskentelyn tueksi.
-Puhelimet laitetaan äänettömälle kurssin ajaksi.

Hyppysitoumus:

-Sitova ilmoittautuminen kurssille viimeistään 17.5. verkkokaupassa. Kurssimaksu 140 € maksetaan ilmoittautuessa. Mikäli kurssi ei toteudu, kurssimaksut palautetaan.
-Kurssin loppuhuipennuksena esitetään kurssilla syntynyt demo perjantaina 12.6. klo 13. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan ilman erillistä pääsymaksua.

Haku