Teatterimuseo

Hyppy 2, kesäkurssi 10–13-vuotiaille

13.02.2024

Hyppää lomalle HYPPY-kesäkurssilla!

Uusia tuttavuuksia, mieleen painuvia muistoja, Teatterimuseon ihana ja teatterintuoksuinen maailma, evästaukoja ja rupattelua, omia tarinoita ja mielikuvituksen virtaa, yhteistä tekemistä ja omien rajojen ylittämistä, rentoa hassuttelua ja heittäytymistä teatterin maailmaan!

HYPPY 2
10.–14.6.2024 klo 10–14
10–13-vuotiaat
Hinta 150 €

Viikon mittaisen kesäkurssin aikana tehdään erilaisia teatteriharjoituksia, leikitään teatterileikkejä ja harjoitellaan improvisaatiota. Viikon lopulle koostamme pienen demoesityksen kurssilla tuotetun materiaalin ja ideoinnin pohjalta. Demoesitys esitetään perjantaina 14.6. klo 13.00. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan.

Tutustumme viikon aikana Teatterimuseon näyttelyihin ja käytössämme on inspiroiva näyttämö, valot ja äänet sekä pukuvaraston aarteet. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä, tärkeintä on innostus ja kiinnostus teatterin ja muiden kanssa tekemiseen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 15 osallistujaa.

Varaa paikkasi kurssille 19.5. mennessä verkkokaupassa!

 

HYPPYKUVIOT

Hyppypaikka:

-Teatterimuseo, Kaapelitehdas, G-porras
-Maanantaina tapaamme kurssilaisten kanssa Teatterimuseon ala-aulassa, G-porras klo 10. Ohjaaja hakee joka päivä kurssilaiset Teatterimuseoon ja palauttaa samaan paikkaan.

Hyppyvarustelu:

-Kurssille omat hyvät eväät mukaan esim. hedelmä, leipä, mehu. Teatterimuseolta löytyy jääkaappi eväiden säilytystä varten.
-Pidämme evästauon puolessa välissä päivää. Eväät syödään sään salliessa mahdollisesti myös ulkona ohjaajan valvovan silmän alla.
-Mukavat vaatteet ja vesipullo työskentelyn tueksi.
-Puhelimet laitetaan äänettömälle kurssin ajaksi.

Hyppysitoumus:

-Sitova ilmoittautuminen kurssille viimeistään 19.5. verkkokaupassa. Kurssimaksu 150 € maksetaan ilmoittautuessa. Mikäli kurssi ei toteudu, kurssimaksut palautetaan.
-Kurssin loppuhuipennuksena esitetään kurssilla syntynyt demo perjantaina 14.6. klo 13. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan ilman erillistä pääsymaksua.

 

Haku