Teatterimuseo

Ilmoittaudu kevään teatterikerhoon!

07.11.2017

Teatterin riemua teatterikerhossa

Teatterimuseossa järjestetään kerho- ja kurssimuotoista toimintaa teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Kerhoissa ja kursseilla tutustutaan erilaisiin teatteriharjoitteisiin ja -tekniikoihin. Opittuja tietoja ja taitoja sekä museon inspiroivaa ilmapiiriä käytetään apuvälineinä joko ryhmän oman esityksen rakentamisessa tai muun kurssikohtaisen päämäärän saavuttamisessa. Kerhoja järjestetään koulujen lukukausien aikana, kursseja pääsääntöisesti kesäkuussa. Nyt on avattu kevään 2018 teatterikerhon ilmoittautuminen!

Teatterikerho, kevät 2018
Tiistaisin 9.1.−3.4.2018 klo 15.30−17 (19.2. ei kokoontumista)

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet kerholaiset! Aikaisempaa teatterikokemusta ei tarvita. Riittää että olet kiinnostunut teatterista ja innostunut kokeilemaan itse!

Teatterikerhossa tutustutaan teatterin tekemiseen, tehdään teatteriharjoituksia, improtaan ja treenataan esittämistä eri tavoin. Kausi huipentuu kerholaisten ja ohjaajan yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan esitykseen, jota sukulaiset ja ystävät voivat tulla katsomaan. Kerhon esitys pidetään viimeisellä kokoontumiskerralla 3.4. klo 18. (Huom, esityspäivänä pidempi kesto!)

Kerhon ohjaaja Julia Gauffin. Vastuuhenkilö Milla Kortemaa.
Kerho on suunnattu 8−12-vuotiaille. Hinta 140 €/hlö + laskutuslisä 7 €.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen ilmoittautuminen@teatterimuseo.fi viimeistään 2.1.2018. (Peruutuksen voi tehdä maksutta 2.1.2018 saakka.)

Lisäys 24.11.
HUOM! KERHO ON TÄYNNÄ. VOIT ILMOITTAUTUA JONOTUSPAIKALLE.

 

Haku