Jouluetkot päättävät Kohtaamisia-hankkeen toisen toimintavuoden

14.12.2017

Mellunkylän joulupuiston jouluetkot päättävät Teatterimuseon ja Maria Baric Companyn yhteisen Kohtaamisia-hankkeen toisen toimintavuoden. Lauantaina 16.12. klo 12–15 Kontulassa toimintakeskus Luupissa järjestettävillä Jouluetkoilla mukana on myös Tanssiteatteri Hurjaruuth.

Jouluetkot on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa on monenlaista tekemistä. Sirkusolohuoneessa pääsee kokeilemaan sirkusta, piparkakkutyöpajassa tehdään herkkuteatteria piparitaikinasta, hattupajassa tuunataan esiintymispäähineitä ja musiikillisesta tunnelmasta vastaa Talvisirkus-orkesteri Peloton. Tervetuloa mukaan!

Vaikka vuoden viimeinen Kohtaamisia-hankkeen tapahtuma on vielä edessä, on näin joulun alla hyvä summata kulunutta vuotta. Työpajoja, esityksiä ja tapahtumia on järjestetty Itä-Helsingissä yhdessä alueen toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Mukana toiminnassa oli kouluja, leikkipuistoja ja muita kaupunginosien toimijoita. Vuoden mittaan järjestimme kohtaamisia perheille, aikuisille, asunnottomille, maahanmuuttajille, nuorille… Arviomme mukaan Kohtaamisia-hankkeen tapahtumat, työpajat ja esitykset ovat tavoittaneet yli 10 000 Itä-Helsingin asukasta!

Kolmivuotisessa hankkeessa on vielä vuosi jäljellä ja toiminnan suunnittelu on jo käynnistynyt. Tässä vaiheessa on kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja kiittää mukana olleita ihmisiä, kouluja, päiväkoteja, kaupunginosien yhdistyksiä ja Maria Baric Companya hyvästä vuodesta. Ensi vuonna nähdään taas!