Teatterimuseo

Joulun aika Teatterimuseossa

21.12.2022

Lomalla on aikaa tulla museoon!

Vuosi on viimeisillään ja Teatterimuseossa valmistaudutaan joulutaukoon. Kovin pitkää taukoa tänä vuonna ei tule, sillä museo on suljettuna vain joulunpyhät 24.–25.12. ja uutenavuotena 31.12.–1.1.

Välipäivinä ja 2.1. jälkeen museo on avoinna tavallisten aukioloaikojen mukaisesti, ti, to–su klo 11–18, ke klo 11–20. Myös loppiaisena 6.1. Teatterimuseo on avoinna.

Vielä ehtii Kansallisteatterin juhlanäyttelyyn

Suomen Kansallisteatterin 150 vuotta juhlistava näyttely ”Yleisö oli raivoissaan ihastuksesta!” on avoinna vielä 30.12. saakka. Näyttelyssä käydään läpi Kansallisteatterin vuosikymmeniä erilaisten teemojen, esimerkiksi kansallisen identiteetin, politiikan, tasa-arvon ja mediakohujen kautta. Menneet ja nykyiset teatterilaisten sukupolvet tuodaan näkyviin valokuvainstallaatiossa ja haastattelutallenteissa.

Koko perheen teatterisuunnistus aloittaa uuden vuoden

Vuosi 2023 käynnistyy Teatterimuseossa iloisesti Teatterikissan joululomaohjelmalla 3.–6.1. klo 11–15. Tänä vuonna ohjelmassa on omatoiminen teatterisuunnistus. Saat näyttelyvalvojalta kartan, jonka avulla voit suunnistaa tehtäväpisteeltä toiselle. Tehtävät tehtyäsi saat mukaasi pienen puuhapalkinnon! Teatterisuunnistus sisältyy museon pääsylipun hintaan. (Palkintoja rajoitettu määrä.)

 

Toivotamme kaikille iloista ja rauhallista joulua ja uutta vuotta ja tervetuloa museoon!

Haku