Teatterimuseo

Juhlat museossa

ETSITKÖ JUHLATILAA?
– Meillä asiakas on tähti!

SAISIKO OLLA JUHLAOHJELMAA?
– Järjestä kohtaus!


Museon tilat soveltuvat erinomaisesti myös juhlien näyttämöksi ja tapahtuman venueksi. Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, on jännittävä, teatterintuoksuinen maailma

monikäyttöisine tiloineen.

Erilaisia juhlia ja illanviettoja voidaan järjestää 10–60-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, 80-paikkaisessa Black Box -salissa, 60-paikkaisessa pyöreässä maneesissa tai koko museossa. Juhlat voivat kiertää myös salista saliin! Päivätilaisuuksia voidaan järjestää yhdessä salissa kerrallaan, illalla voi levittäytyä koko museoon.

Tiloissamme on äänentoistolaitteistot ja useita suuria valkokankaita projisoinneille. Suunnittelemme yhdessä juhlanne ja räätälöimme ne juuri teille sopiviksi. Rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa, teatteria, näyttelemistä, bändejä, opastuksia – kuten haluatte.

Teatterimuseo tarjoaa juhliinne myös ohjelmaa: Järjestä kohtaus -ohjelmassa vieraat esittävät toisilleen ohjelman yllättä

en itsensäkin. 20-lukuteemaisiin juhliin sopii tanssiesitys, jonka päätteeksi vieraat pääsevät tanssimaan itse.

Juhlat voivat alkaa museon sulkeuduttua kello 18. Meille on kunnia-asia, että juhlasi sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sovimme asioista suoraan kanssanne, emmekä vuokraa tilojamme tapahtumajärjestäjien kautta.

Kerro juhlatoiveesi ja pyydä tarjous!

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella

Meri Eerola
etunimi.sukunimi@teatterimuseo.fi tai juhlapalvelu @ teatterimuseo.fi
040 1922 303

 

Catering on museossa vapaa, mutta Teatterimuseo suosittelee lämpimästi:

Helmi_logoCeidas_harmaaNews_logo

 

Näyttely pohjakartta

Haku