Teatterimuseo

Juhlat museossa

ETSITKÖ JUHLATILAA?
– Meillä asiakas on tähti!

SAISIKO OLLA JUHLAOHJELMAA?
– Järjestä kohtaus, Svengaava 20-luku!


Museon tilat soveltuvat erinomaisesti myös uudenlaisten juhlien näyttämöksi. Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, on jännittävä, teatterintuoksuinen maailma.

Erilaisia juhlia ja illanviettoja voidaan järjestää 10–80-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, Backstage-näyttelyssä, 140 neliön vaihtuvien näyttelyiden salissa tai koko museossa. Arkadia-teatteri laajenee seinää siirtämällä esimerkiksi miellyttäväksi ravintolaksi jopa 80 hengen juhliin, tai vaikka tanssiaissaliksi. Juhlat voivat kiertää myös salista saliin!

Tiloissamme on muunmuassa äänilaitteistot ja useita suuria valkokankaita projisoinneille. Suunnittelemme yhdessä juhlanne ja räätälöimme ne juuri teille sopiviksi. Rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa, teatteria, näyttelemistä, bändejä, opastuksia – kuten haluatte.

Teatterimuseo tarjoaa juhliinne valmiita ohjelmakokonaisuuksia Järjestä kohtaus ja Svengaava 20-luku. Valmiita teemaohjelmia ja -juhlia räätälöidään tarvittaessa tietenkin toiveidenne mukaan.

Juhlat voivat alkaa museon sulkeuduttua kello 18. Meille on kunnia-asia, että juhlasi sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sovimme asioista suoraan kanssanne, emmekä vuokraa tilojamme tapahtumajärjestäjien kautta.

Kerro juhlatoiveesi ja pyydä tarjous!Kapasiteetti

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella
Meri Eerola
etunimi.sukunimi@teatterimuseo.fi tai juhlapalvelu @ teatterimuseo.fi
040 1922 303

Yhteistyöpitopalvelut:

Helmi_logoNews_logo

Haku