Teatterimuseo

Juhlat museossa

ETSITKÖ JUHLATILAA?
– Meillä asiakas on tähti!

SAISIKO OLLA JUHLAOHJELMAA?
– Järjestä kohtaus, Svengaava 20-luku!


Museon tilat soveltuvat erinomaisesti myös uudenlaisten juhlien näyttämöksi. Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, on jännittävä, teatterintuoksuinen maailma.

Erilaisia juhlia ja illanviettoja voidaan järjestää 10–80-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, Backstage-näyttelyssä, 140 neliön vaihtuvien näyttelyiden salissa tai koko museossa. Arkadia-teatteri laajenee seinää siirtämällä esimerkiksi miellyttäväksi ravintolaksi jopa 80 hengen juhliin, tai vaikka tanssiaissaliksi. Juhlat voivat kiertää myös salista saliin! Tutustu tiloihimme 360º-virtuaaliesittelyssä.

Tiloissamme on muunmuassa äänilaitteistot ja useita suuria valkokankaita projisoinneille. Suunnittelemme yhdessä juhlanne ja räätälöimme ne juuri teille sopiviksi. Rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa, teatteria, näyttelemistä, bändejä, opastuksia – kuten haluatte.

Teatterimuseo tarjoaa juhliinne valmiita ohjelmakokonaisuuksia Järjestä kohtaus ja Svengaava 20-luku. Valmiita teemaohjelmia ja -juhlia räätälöidään tarvittaessa tietenkin toiveidenne mukaan.

Juhlat voivat alkaa museon sulkeuduttua kello 18. Meille on kunnia-asia, että juhlasi sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi sovimme asioista suoraan kanssanne, emmekä vuokraa tilojamme tapahtumajärjestäjien kautta.

Kerro juhlatoiveesi ja pyydä tarjous!Kapasiteetti

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella
Meri Eerola
etunimi.sukunimi@teatterimuseo.fi tai juhlapalvelu @ teatterimuseo.fi
040 1922 303

 

 

Yhteistyöpitopalvelut:

Helmi_logoNews_logo

 

Teatterimuseon kartta:

Juhlapalvelun kartta

Haku