Teatterimuseo

Kohtaamisia-hanke päättyy juhliin!

09.11.2018

Teatterimuseon ja Maria Baric Companyn yhteinen Kohtaamisia-hanke lähestyy loppuaan. Jäljellä on vielä muutama työpaja ja päätösjuhlat, joissa juhlistetaan samalla uutta alkua – Myllypuroon avautuvaa uutta Kulttuurimyllyä.

Kolmivuotinen Kohtaamisia-hanke on juurruttanut Itä-Helsinkiin monipuolista kulttuuritoimintaa ja tavoittanut tuhansia alueen asukkaita eri ikäryhmistä ja taustoista. Hankkeen puitteissa on järjestetty lukuisia tapahtumia, esityksiä sekä työpajoja ja jalkauduttu yhteisöihin, lähelle ihmisiä.

Kohtaamisia-hanke on ollut osa Helsingin kaupungin tukemaa Helsingin malli -kulttuurihankkeiden verkostoa. Teatterimuseon ja Maria Baric Companyn yhteisenä tavoitteena on ollut tasapainottaa ja monipuolistaa kaupunginosien taide- ja kulttuuritarjontaa. Kohtaamisia-hankkeen päättäjäistyöpajoissa syvennytään naamioteatteriin ja valmistetaan syötävän hyviä esityksiä piparintuoksuisissa pikkujoulutunnelmissa. Työpajat järjestetään Kulttuurimyllyn avajaisviikoilla marras-joulukuussa 2018 ja niitä ohjaavat Teatterimuseon teatteripedagogit ja Maria Baric Companyn taiteilijat. (Lisää tapahtumista http://www.kulttuurimylly.com/)

Vaikka Kohtaamisia-hanke on päättymässä, yhteistyömme jatkuu. Uutta on jo suunnitteilla, mutta ensin juhlitaan Kohtaamisia-hanketta!

Haku