Teatterimuseo

Kokoukset ja seminaarit

Teatterimuseon lumoavissa ja teatterintunnelmaisissa tiloissa järjestät helposti ja onnistuneesti yritysten ja työyhteisöjen erilaiset päivätilaisuudet. Suunnittelitpa sitten seminaaria tai kokousta, koulutustilaisuutta tai työyhteisön virkistyspäivää, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tilaisuuksia voidaan järjestää 10–80-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, 70-paikkaisessa Black Box -salissa, 60-paikkaisessa pyöreässä maneesissa tai koko museossa. Teatterimuseon luova ilmapiiri tarjoaa mitä innostavimman työympäristön kokouksille ja neuvotteluille.

Teatterimuseo tarjoaa myös erilaisia ohjelmakokonaisuuksia seminaaripäivää keventämään tai kokonaisen tyky/tyhy-päivän sisällöksi. Pikariisi on räätälöity improtuokio, jossa kaikki pääsevät heittäytymään hetkeksi teatterin maailmaan. Museon tarjoamat tyky-ohjelmat esitellään täällä.

Museon tiloissa on mm. äänilaitteisto, suuri valkokangas projisoinneille ja avoin wlan-verkko. Suunnittelemme tilaisuutenne yhdessä ja räätälöimme teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella
Meri Eerola
etunimi.sukunimi@teatterimuseo.fi
040 1922 303

 

Haku