Teatterimuseo

Kummitusjuhlat 2020 LIVE

22.10.2020

Jokavuotisten Kummitusjuhlien aika lähestyy. Korona-Mörkö yrittää estää juhlintaa, mutta ei onnistu. Juhlat järjestetään, vaikkakin hiukan toisella tavalla. Tänä vuonna Kummitusjuhlat on verkossa striimattava Kummitusjuhlat 2020 LIVE!

Kummitusjuhlat 2020 LIVE lauantaina 31.10. klo 11–12 Teatterimuseon YouTube-kanavalla. Verkkotapahtuma sopii koko perheelle, pienimmät tarvitsevat isomman apua. Linkki julkaistaan tässä lauantaiaamuna.

Juhlien valmistelu on sujunut hienosti ja Kummitusjuhlat 2020 LIVE lähetetään pian joka oliolle ja ihmiselle koko valtakuntaan. Teatterikissa ja hänen ystävänsä Koira toimivat LIVE-studion juontajina. Muutamia vieraita on paikan päällekin kutsuttu ja juhlat alkavat taikapallon sytyttämisellä. Vasta sitten juhlien loisto on täydellinen.

Juuri ennen H-hetkeä joukko Ilkimyksiä tulee kuokkimaan juhliin ja he rikkovat taikapallon. Taikapallo pitää korjata, jotta juhlat voivat jatkua. Mutta miten se tapahtuu, siitä päättävät katsojat!

Kuten Kummitusjuhlissa aiemminkin, myös nyt tarvitaan osallistujien apua. Kummitusjuhlat tapahtuu kokonaan verkossa, Teatterimuseon YouTube-kanavalla. Katsojat voivat osallistua tarinan kulkuun äänestämällä annetuista vaihtoehdoista eri tehtäväpisteissä.

Livestriimi on nähtävissä Teatterimuseon Youtube-kanavalla:
https://www.youtube.com/user/Teatterimuseo

Suora linkki striimiin julkaistaan tällä sivulla hiukan ennen tapahtumaa.

Äänestykset tapahtuvat Kahootin avulla. Jos haluat osallistua äänestykseen, toimi näin:
Tarvitset toisen laitteen, jolla äänestää. Katso striimiä vaikka tietokoneella ja äänestä älypuhelimella.

1) mene kännykän selaimella osoitteeseen www.kahoot.it
2) kirjoita pin-koodi: 7033750
3) pyöräytä lempinimigeneraattoria ja osallistu peliin.
4) pidä puhelin lähettyvillä ja ole valmiina äänestämään!
 

Tervetuloa mukaan!

Kummitusjuhlat 2020 LIVEä ovat mukana järjestämässä Kallion lukion opiskelijat.

Haku