Teatterimuseo

Kummitusjuhlat Haamulinnassa

11.10.2019

Syksy pimenee ja on taas Kummitusjuhlien aika! Tiesitkö, että Teatterimuseon seinien sisältä löytyy myös näkymätön Haamulinna, johon voi päästä vain 2.11. tänä vuonna? No niin on, tervetuloa katsomaan! Tuona päivänä järjestetään Kaapelitehtaan museoiden Perhepäivä, joten kummitusaiheista puuhaa on luvassa kaikissa kolmessa museossa!

Haamulinnan Kummitusjuhlia on valmisteltu jo kesästä asti. Kaikki on melkein valmista. Linnassa valitaan upeimpia pukuja, loihditaan parhaimpia herkkuja, koristellaan juhlasaleja hurjaakin hurjemmiksi ja valmistellaan esityksiä ja ohjelmanumeroita vieraiden viihdykkeeksi. Erityisesti Haamulinnan väki odottaa Kummitusnarrin, linnan hovinarrin, hauskimpien temppujen ja uusimpien juttujen esitystä. Mutta voi kauhistus! Kummitusnarri on napannut laboratoriosta vahingossa väärän taikajuoman ja muuttunut ilkeäksi ja kammottavaksi. Hän on sotkenut linnan ja kaikki paikat ovat ihan hujan hajan. Haamulinnalaiset ovat vanginneet narrin metsän kaukaisimpaan kolkkaan ja nyt tarvitaan kaikkien lasten apua, jotta linna saadaan juhlakuntoon ja narri palautettua entiselleen.

Perhepäivä ja Kummitusjuhlat järjestetään lauantaina 2.11. klo 11–15. Mukaan Teatterimuseon ohjelmaan voi tulla oman aikataulun mukaan, viimeistään klo 14.30.

Perhepäivänä sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiailta ja aikuisille on tarjolla 12 € yhteislippu kolmeen museoon. Myös Museokortti käy!

Teatterimuseon ohjelmaa ovat viimevuotiseen tapaan järjestämässä Kallion lukion opiskelijat.

Haku