Teatterimuseo

Lasten synttärit

Teatterimuseo tarjoaa kiehtovat puitteet lasten syntymäpäiväjuhlien viettoon. Synttäreille mahtuu kerralla 15 lasta ja lisäksi lapsivieraiden vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan lasten omaa esitystä.

Synttärisankarin kunniaksi järjestetyssä seikkailussa tutustutaan Teatterimuseon näyttelyihin ja kokeilupisteisiin erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Matkan varrella ryhmä ideoi yhdessä ohjaajan avustuksella oman ainutkertaisen esityksensä. Yhdessä suunnitellan esityksen runko ja jaetaan roolit. Sen jälkeen jokainen valitsee itselleen sopivan asun käyttökokoelmien teatteripuvuista. Seikkailu huipentuu näyttämölle, jolla esitys improvisoidaan yleisön edessä.

Synttäriseikkailu toimii parhaiten, jos ryhmässä on samanikäisiä lapsia. Kerrothan varatessasi, jos mukana on eri-ikäisiä tai erikielisiä lapsia, niin räätälöimme seikkailun sen mukaan.

Esiintyjien vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita katsojiksi! Esityksen kruunaavat ohjaajan ja hänen mahdollisen apurinsa ajamat valot ja äänet.

HUOM! Synttäriseikkailussa ei ole mahdollista järjestää ruokatarjoilua!

Synttäreitä voi järjestää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Seikkailu soveltuu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Kesto 1,5 h
Hinta 140 € (la–su 280 €)
Saatavilla museon aukioloaikoina (ti, to–su klo 11–18 ja ke klo 11–20). Viimeinen mahdollinen aloitusaika 1,5 tuntia ennen sulkemisaikaa.

Lisätiedot ja varaukset:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella
varaukset @ teatterimuseo.fi

Tietoa ja ohjeita synttäriseikkailuun

Paikka:

 • Teatterimuseo, Kaapelitehdas G-porras (Tallberginkatu 1), Kaapelitehtaan avoin pääty.  
 • Paikalle kannattaa saapua vähintään 10 minuuttia aikaisemmin, jotta olette valmiita, kun synttäriseikkailu alkaa.

Synttäriseikkailu:

 • Synttäriseikkailussa olisi hyvä olla vähintään yksi aikuinen mukana, varsinkin jos osallistujat ovat kovin pieniä.
 • Vanhemmat, myös vieraiden, ovat tervetulleita katsomaan esitystä, joka ajoittuu 1,5 h mittaisen synttäriseikkailun viimeisen 30 minuutin sisään. Katsojilta ei peritä pääsymaksua.

Syöminen:

 • Mikäli G-portaan aulan parvi on vapaana, siellä voi tarvittaessa syödä pienen välipalan ennen synttäriseikkailua. Juotavat ja syötävät ovat kiellettyjä museon näyttelytiloissa. Parvea ei voi varata.
 • Sopiva välipala on esimerkiksi helposti pussiin pakattu lajitelma: mehu, hedelmä, keksi tai pieni suolainen leivonnainen.
 • Parvelle ei voi viedä astioita, kattaa pöytää eikä sitä voi koristella.
 • Ruokailla voi mm. Kaapelitehtaalla C-portaassa sijaitsevassa Hima&Sali -ravintolassa (pyydä erillinen tarjous www.himasali.com) tai voit käyttää myös Ruoholahden kauppakeskuksen palveluita.

Synttärikutsumalli:
Voit ladata tästä pdf-muotoisen kutsupohjan, jota voit halutessasi käyttää synttärikutsuna. Kutsupohjia on kaksi erilaista, valitse itsellesi sopivampi.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:

 • Synttäriseikkailun hinta on 140 € (la–su 280 €). Synttärit maksetaan paikan päällä aulahenkilölle ilmoittautuessa käteisellä tai kortilla.
 • Peruutukset vähintään viikkoa ennen varattua aikaa tai sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi
 • Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% synttäreiden hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7 €.
   

Haku