Teatterimuseo

Lasten synttärit

Teatterimuseo tarjoaa kiehtovat puitteet lasten syntymäpäiväjuhlien viettoon. Synttäreille mahtuu kerralla 15 lasta ja lisäksi lapsivieraiden vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan museon näyttelyihin ja katsomaan lasten omaa esitystä.

Synttärisankarin kunniaksi järjestetyssä seikkailussa tutustutaan Teatterimuseon näyttelyihin ja kokeilupisteisiin erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Ryhmä suunnittelee yhdessä esitykselle oman ainutkertaisen tarinan ohjaajan avustuksella. Aihe omaan esitykseen voidaan valita sankarin toiveiden mukaisesti. Kun tarina on keksitty ja jokaiselle halukkaalle on löydetty rooli, synttäriseikkailijat saavat valita pukuhuoneen käyttökokoelmien teatteripuvuista hahmolleen rooliasun.

Esitys esitetään jommallakummalla museon näyttämöistä, esiintyjien vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita katsojiksi! Esityksen kruunaa ohjaajan ja hänen mahdollisen apurinsa ajamat valot ja äänet.

HUOM! Synttäriseikkailussa ei ole mahdollista järjestää ruokatarjoilua!

Synttäreitä voi järjestää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kesto ja hinta: 1,5 h, 120 € (la–su 240€)
Saatavilla museon aukioloaikojen puitteissa.

Lisätiedot ja varaukset:
Yhteydenottopyyntö lomakkeella
varaukset @ teatterimuseo.fi
040 1922 320 (ti ja pe klo 10–12, ke klo 14–16, muina aikoina vastaaja)

Tietoa ja ohjeita synttäriseikkailuun

Paikka:
– Teatterimuseo, Kaapelitehdas G-porras (Tallberginkatu 1), Kaapelitehtaan avoin pääty.  
– Paikalle kannattaa saapua vähintään 10 minuuttia aikaisemmin, jotta olette valmiita, kun synttäriseikkailu alkaa.

Synttäriseikkailu:
– Synttäriseikkailussa olisi hyvä olla vähintään yksi aikuinen mukana, varsinkin jos osallistujat ovat kovin pieniä.
– Vanhemmat, myös vieraiden, ovat tervetulleita katsomaan esitystä, joka ajoittuu 1,5 h mittaisen synttäriseikkailun viimeisen 30 minuutin sisään. Katsojilta ei peritä pääsymaksua.

Syöminen:
– Mikäli G-portaan aulan parvi on vapaana, siellä voi tarvittaessa syödä pienen välipalan ennen synttäriseikkailua. Juotavat ja syötävät ovat kiellettyjä museon näyttelytiloissa.
– Sopiva välipala on esimerkiksi helposti pussiin pakattu lajitelma: mehu, hedelmä, keksi tai pieni suolainen leivonnainen.
– Parvelle ei voi viedä astioita, kattaa pöytää eikä sitä voi koristella.
– Ruokailla voi mm. Kaapelitehtaalla C-portaassa sijaitsevassa Hima&Sali -ravintolassa (pyydä erillinen tarjous www.himasali.com) tai voit käyttää myös Ruoholahden kauppakeskuksen palveluita.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
– Synttäriseikkailun hinta on ti–pe 120 € ja la–su 240 €. Synttärit maksetaan paikan päällä aulahenkilölle ilmoittautuessa käteisellä tai kortilla.
– Peruutukset vähintään viikkoa ennen varattua aikaa puhelimitse 040 1922 320 tai sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi
– Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% synttäreiden hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7 €.

Haku