Teatterimuseo

Loppuvuoden Lohikäärmeen häntä -satupolut kampanjahintaan!

12.11.2018

Teatterimuseossa asustaa hirmuisen kiltti ja valtavan suuri lohikäärme Katla. Se on niin suuri, että se ei aina tiedä missä sen hännänpää milloinkin on. Eihän sillä muuten olisi väliä, mutta kun Katla ei voi mennä päiväunille ennen kuin hännänpää löytyy. Valloillaan oleva häntä voi nimittäin vahingossa vaikka rikkoa jotain! Lohikäärmeen häntä -Satupolulla lapset lähtevät salapoliiseina retkelle Teatterimuseoon etsimään lohikäärme Katlan kadonnutta hännänpäätä.

Työpajassa kierretään museon näyttelyissä, harjoitellaan erilaisia salapoliisien liikkumistapoja ja naamioidutaan kevyesti teatteripukuun. Jännittävällä matkalla kohdataan museon asukkaita ja kysellään heiltä tietääkö joku mistä hännänpään voisi löytää. Samalla tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin ja näyttelyiden kokeilupisteisiin. Matka päättyy Teatterin ullakolle, josta löytyy vaikka mitä aarteita. Mutta löytyykö hännänpää? Ja jos löytyy, onko Katla vihdoin valmis menemän päiväunille?

Lohikäärmeen häntä sopii 4–6-vuotiaille. Erittäin hyvin paja sopii eskariryhmille ja perusopetukseen valmistavaan opetukseen. Ryhmäkoko enintään 15 henkilöä.

Marraskuussa ja joulukuussa arkiaamuisin järjestettävät Lohikäärmeen häntä -satupolut saa nyt 10 % alennuksella, eli pajan hinnaksi tulee 72 € (normaalihinta 80 €). Alennushinta on voimassa klo 9.15-12 järjestettävissä pajoissa.

Työpajat varataan lomakkeella (https://www.teatterimuseo.fi/fi/Varaa-tyopaja). Lomake antaa pajalle normaalihinnan, alennus huomioidaan varausvahvistuksessa. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse (varaukset@teatterimuseo.fi) tai puhelimitse (040 1922 320, ti ja pe klo 10–12, ke klo 14–16).

Haku