Teatterimuseo

Monipuolinen työpajavuosi on käynnistynyt!

21.01.2019

Työpajavuosi 2019 on käynnistynyt! Teatterimuseo tarjoaa tänäkin vuonna erilaisia esittäviin taiteisiin johdattavia työpajoja. Työpajoissamme vierailevat muun muassa päiväkodit, koululaiset, opiskelijat ja teatterista kiinnostuneet aikuiset. Valmiit pajamme tai räätälöidyt kokonaisuudet soveltuvat monen oppiaineen yhteyteen, mutta kuka tahansa voi koota oman ryhmän ja varata ohjatun käynnin museoon.

Teatterimuseon pysyvät näyttelyt Backstage, Arkadia-teatteri ja Teatterin ullakko kokeilupisteineen, näyttämöineen ja pukuhuoneineen on suunniteltu niin, että kävijät ja ryhmät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Myös vaihtuviin näyttelyihin pyritään sisällyttämään kokeilupisteitä tai työpajatila, jotka rikastuttavat niistä saatavia kokemuksia. Työpajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä. Haluamme antaa kävijöille avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opastuksia järjestetään kaiken ikäisille.

Vuoden 2019 työpajat esitellään pähkinänkuoressa pajaesitteessä (pdf). Enemmän tietoa löytyy työpajojen verkkosivuilta.

Ohjattujen ryhmäkäyntien varaukset numerosta 040 1922 320 (ti ja pe klo 10–12, ke klo 14–16), sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi tai verkkosivujen lomakkeella.

Haku