Outi Alanko-Kahiluoto museoharjoitteluun Teatterimuseoon

22.08.2019

Vihreiden kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto tulee tutustumaan Teatterimuseoon Suomen museoliiton organisoimalla Poliitikon museoharjoittelu -viikolla. Maanantaina 26.8. Alanko-Kahiluoto viettää koko päivän Teatterimuseossa ja pääsee tutustumaan museotyön eri puoliin sekä kokoelmatiloissa Vallilassa että näyttelytiloissa Kaapelitehtaalla.

Aamupäivällä Vallilassa kokoelmatyötä harjoittelijalle esittelevät arkistonhoitaja, amanuenssi ja tutkija. Alanko-Kahiluodolle esitellään kokoelmatilat ja kerrotaan kokoelmien kuulumisia. Iltapäivä kuluu Kaapelitehtaalla, jossa näyttelyt ovat maanantain vuoksi kiinni, mutta silti tapahtuu kaikenlaista. Museolehtori esittelee näyttelyitä, teatterikasvatusta ja viimeisimpiä hankkeitamme, ja museoharjoittelija saa katsauksen Teatterimuseon ja koko Kaapelitehtaan tuleviin muutoksiin ja kehitystyöhön.

Kaikenkaikkiaan Outi Alanko-Kahiluoto saa viettää Teatterimuseossa monipuolisen ja toimintaamme ja museoalan nykypäivää valaisevan harjoittelupäivän! Toivotamme Outin lämpimästi tervetulleeksi Teatterimuseoon!