PERUTTU! Taiteilijatapaamisessa 25.11. Maarit Pyökäri

04.11.2020

Pahoittelemme, mutta Maarit Pyökärin taiteilijatapaaminen on jouduttu peruuttamaan sairastapauksen vuoksi. Tiedotamme mahdollisesta uudesta ajankohdasta verkkosivuillamme. Myös striimattu osuus on peruutettu, koska esiintyjä on estynyt saapumasta Teatterimuseoon.

Marraskuun taiteilijatapaaminen järjestetään keskiviikkona 25. 11. klo 18.30. Tuollon näyttämöllemme nousee ohjaaja, teatterinjohtaja Maarit Pyökäri. Häntä haastattelee toimittaja Kirsikka Moring.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Koronan takia paikan päälle otettavan yleisön määrä on rajoitettu 15 henkilöön. Varaa paikkasi etukäteen verkkokaupan kautta. Taiteilijatapaaminen striimataan suorana Teatterimuseon YouTube-kanavalle.

Maarit Pyökäri opiskeli mm. kirjallisuutta ja tiedotusta, mutta työura löytyi teatterin parista. Hän aloitti ohjaajana Turun ylioppilasteatterissa 1970-luvun lopulla ja työskenteli sitten Työväen Näyttämöiden Liiton koulutusohjaajana 1970-80-luvun vaihteessa. Sen jälkeen Pyökäri on työskennellyt teatterinjohtajana ja ohjaajana Salossa, Rovaniemellä, Raumalla, Oulussa, Lahdessa ja Tampereella. Väliin mahtuu myös vuosia vapaana ohjaajana ja neljä vuotta Tampereen Teatterikesän taiteellisena johtajana.

Viime keväältä koronan takia peruuntunut ja nyt järjestettävä Maarit Pyökärin taiteilijatapaaminen liittyy Työväen Näyttämöiden Liiton juhlanäyttelyyn Kansa elää näyttämöllä. Näyttely on nyttemmin siirtynyt Tampereelle Työväenmuseo Werstaalle, mutta sen teemoihin palataan vielä näiden taiteilijatapaamisten myötä.

Taiteilijatapaamisessa Maarit Pyökäri
Keskiviikkona 25.11. klo 18.30–20. Ilmainen sisäänpääsy.
Edellytämme kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta.

Syyskauden taiteilijatapaamisten yleisömäärä on koronan takia rajoitettu. Paikan päälle Teatterimuseoon katsomoon mahtuu turvavälein 15 henkilöä. Varaa paikkasi etukäteen!

Taiteilijatapaaminen striimataan Teatterimuseon YouTube-kanavalla, joten sitä voi seurata myös verkon välityksellä. Suora striimauslinkki julkaistaan tällä sivulla ja tapahtuman Facebook-eventissä puoli tuntia ennen tapahtumaa.

Kuva: Kari Sunnari / Tampereen Työväen Teatteri.

Syyskaudella Teatterimuseossa ja museon YouTube-kanavalla tavataan vielä näyttelijä Jarkko Lahti, keskiviikkona 16.12. klo 18.30.