Teatterimuseo

Poikkeusjoulu ja kohti uutta

22.12.2020

Erikoinen ja pitkä vuosi on päättymässä. Alkuvuosi oli Teatterimuseolle lupaava: tammi-helmikuussa teimme kävijäennätyksiä niin ryhmäkäyntien kuin museokäyntienkin osalta. Maaliskuussa korona pysäytti kaiken ja aloimme elää uutta arkea. Kesällä ja syksyllä hiukan helpotti ja avasimme museon ja tutkijasalin yksittäiskävijöille ja pienille ryhmille, mutta nyt ovet ovat taas lukittuina ja niin ne pysyvätkin vuodenvaihteen yli.

Vaikea vuosi päättyy, emmekä jää sitä ikävöimään. Tulevaa vuotta odotamme sen sijaan innolla. Vuosi 2021 vie Teatterimuseon kohti uutta!

Tammikuussa Kaapelitehtaan museopäädyssä on alkamassa Tanssin talon rakennusprojektiin liittyviä remontteja. Museoiden uutta sisäänkäyntiä aletaan rakentaa ja samaan aikaan näyttelytilassa vaihdetaan ikkunoita. Remonttien takia näyttelyt pidetään suljettuina aina helmikuun alkupuolelle saakka. Näyttelyt avataan näillä näkymin keskiviikkona 10.2.2021.

Jos koronatilanne sallii, näyttelyt ovat avoinna kevätkauden, toukokuun 30. päivään saakka. Sen jälkeen alkaakin toden teolla rytistä, kun remontoimme näyttelytilamme lattiasta kattoon. Syksyllä 2021 avaamme jälleen uusissa näyttelytiloissa, uusilla näyttelyillä!

Tutkijasali avataan, mikäli koronatilanne sallii, maanantaina 1.2.2021.

Toivotamme lämmintä ja onnellista joulua ja parempaa uutta vuotta!

 

Haku