Teatterimuseo

Potkuri Ensemble esittää: Utu ja Myrsky Linnunradalla

16.05.2023

Utu ja Myrsky asuvat Majakkasaarella Pasi-papukaijan kanssa. Eräänä iltana saarelta löytyy jotain ennennäkemättömän ainutlaatuista: tähtien päiväkodista tipahtanut Tähti!

Suuri ja tuntematon avaruus hieman pelottaa, mutta muutaman kaukopuhelun jälkeen Utu ja Myrsky päättävät lähteä palauttamaan Tähteä takaisin Linnunradalle. Jännittävällä avaruusseikkailulla rapsutellaan Aurinkokoiria, vieraillaan Mars-Mummolassa ja kohdataan Galaktinen Kiusaaja. 

Pääseekö Pikku-Tähti takaisin kotiin? Entä Utu ja Myrsky? Riittääkö rohkeus ja voiko kuka tahansa loistaa Tähden lailla?


UTU JA MYRSKY LINNUNRADALLA
Teatterimuseon Maneesissa Helsinki-päivänä 12.6. klo 16
Esitykseen on vapaa pääsy
Esityksen kesto n. 45 minuuttia. Ikäsuositus 4–10 vuotta

Paikkojen ennakkovaraus on päättynyt. Esitys on lähes loppuun varattu. Muutama paikka on varattavissa vielä Teatterimuseossa paikan päällä.

Utu ja Myrsky Linnunradalla on Potkuri Ensemblen toteuttama koko perheen osallistava ja humoristinen esitys pelkojen voittamisesta ja tuntemattoman kohtaamisesta. Potkuri Ensemble on vuonna 2019 perustettu teatterialan ammattilaisista koostuva ryhmä, jonka tavoitteena on tehdä vaikuttavaa teatteria koko perheelle. Ryhmä työskentelee ympäristöystävällisen ja eettisen taiteen puolesta, laadusta tinkimättä.

 

TYÖRYHMÄ

ohjaus: Siiri Ervasti
esiintyjät: Ines Kakkonen ja Tuulia Lindholm
käsikirjoitus: työryhmä
lavastus ja tarpeisto: Alex Vahera
musiikki ja äänisuunnittelu: Rebekka Holi
valosuunnittelu ja tekniikka-ajo: Paul Damade

 

Esityksen valmistamista on tukenut Alfred Kordelinin säätiö.

Haku