Teatterimuseo

Pride-viikon työpaja nuorille

12.06.2024

Information in English here!

MunDuo ja Teatterimuseo järjestävät Pride-viikon keskiviikkona 26.6. klo 17–20 työpajan 16–25-vuotiaille kahden (tai useamman) kulttuurin LGBTQIA+ -nuorille aikuisille!

Tule mukaan hauskaan ja rentoon iltaan, jossa voit tutkia itseäsi ja identiteettiäsi ja halutessasi venyttää omia rajojasi. Ohjaajina toimivat Amrita ja Eveline MunDuosta, Milla Teatterimuseosta ja seksuaaliterapeutti Essi. Työpaja on osa Helsinki Priden Nuorten Pride -ohjelmaa.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautumiset kerää MunDuo, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Tapahtumassa noudatetaan Familia ry:n turvallisemman tilan periaatteita.

Ohjelma:

Tapaamme klo 16.30 yhdessä museon lähellä (tarkka paikka ilmoitetaan sähköpostitse ennen tapahtumaa). Tutustutaan ja kävellään yhdessä museolle. Voit halutessasi tulla myös suoraan Teatterimuseolle klo 17.00 (Kaapeliaukio 3 G, 00180 Helsinki) – lähetämme sisäänkäynnistä valokuvan sähköpostitse.

Nautimme yhteisestä ja rennosta työpajasta klo 17–19: tutustumme toisiimme paremmin, kokeilemme erilaisia asuja, voimme luoda oman hahmomme, lopuksi teemme voimaannuttavan valokuva- ja viestiosan. Kaikki mitä teemme perustuu vapaaehtoisuuteen. Eli: kaikkea saa, mikään ei ole pakko!

Klo 19–20 on mahdollisuus tutustua museoon, keskustella Essi Vauraksen kanssa, joka on sateenkaarisensitiivinen seksuaaliterapeutti tai keskustella Amritan kanssa, jos asiaan liittyy kulttuurisensitiivisiä aiheita.


Muuta:
Teatterimuseossa on paljon teatteripukuja, joita voit kokeilla ja käyttää työpajan aikana. Lisäksi voit (jos haluat) tuoda mukanasi omia kenkiä, vaatteita ja koruja, joissa tunnet olosi hyväksi tai joita olet aina halunnut kokeilla.

Naposteltavaa:
Työpajan aikana on tarjolla pientä purtavaa ja alkoholittomia juomia. Lisäksi tarjoamme voileivän kaikille, jotka tulevat jo klo 16.30 meet-up:iin.

Lisätietoja saavutettavuudesta

Haku