Teatterimuseo

Repeat – Pause – Edit -kurssi tulee taas kesäkuussa!

27.03.2018

Repeat – Pause – Edit on lyhytelokuvan kesäkurssi nuorille

Nuorten Repeat – Pause – Edit -lyhytelokuvakurssi valtaa jo 11. kerran Kaapelitehtaan koululaisten kesälomien aluksi. Viisipäiväisen työpajan aikana tehdään pienryhmissä lyhytelokuvia sekä opetellaan kuvakäsikirjoitusta, kuvausta, leikkausta ja editointiohjelmien käyttöä. Viikon lopuksi työpajan aikana syntyneet elokuvat katsotaan yleisölle avoimessa katselmuksessa, johon nuoret voivat kutsua omat kannattajajoukkonsa.

Lyhytelokuvat toteutetaan tanssin, teatterin ja parkourin keinoin. Aamupäivät keskitytään alan ammattilaisten ohjauksessa edellä mainittuihin lajeihin ja iltapäivät keskitytään elokuvalliseen ilmaisuun. Ennakkotaitoja ei välttämättä tarvita, kaikkia lajeja kokeillaan.

Repeat – Pause – Edit -kurssin järjestävät yhteistyössä Teatterimuseo Zodiak – Uuden tanssin keskus ja Suomen valokuvataiteen museo. Kurssi on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille nuorille.

Maanantaista perjantaihin 4.–8.6. klo 10–15 (perjantaina klo 16 saakka)
Paikka: Kaapelitehdas
Kesto: 26 h
Kurssimaksu: 180 euroa
Ilmoittautuminen 17.5. mennessä.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen täältä.

 

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola @ zodiak.fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.5. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11–16).

 

Haku