Teatterimuseo

Tähtisadetta joululomalla

16.12.2019

Ystävä kateissa!

Uuden vuoden aattona Teatterikissa ja Halla-hiiri olivat Kaapelitehtaan katolla katsomassa ilotulitusraketteja. Yksi raketti pamahti niin kovaa, että Halla-hiiri pelästyi, säntäsi piiloon saderännin sisään ja jäi sille tielleen! Halla pyörii nyt jossain valtavan Kaapelitehtaan putkistoissa. Vellamo-varis oli onneksi nähnyt Hallan vilaukselta jossain päin Teatterimuseota, eli kaukana hän ei ole.

Vellamo on kuitenkin jo vanha varis ja hänen muistinsa pätkii, joten hän kirjoitti ylös missä oli Hallan nähnyt. Mutta tavutkin menevät häneltä jo sekaisin, eikä hän saa millään palautettua mieleensä Hallan olinpaikkaa. Onneksi meillä on Vellamon vihjetavut. Nyt tarvitaan lapsia etsimään ja järjestämään tavut ja keksimään Hallan olinpaikka!

Teatterikissan lomaseikkailut
TÄHTISADETTA: YSTÄVÄ KATEISSA!
2.–3.1.2020 klo 12–15

Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään klo 14.30. Museon pääsylipun hinnalla, ennakkovarausta ei tarvita.

Tämänkertaisen lomaseikkailun ovat suunnitelleet ja toteuttaneet TET-jaksonsa Teatterimuseossa suorittaneet peruskoululaiset Julia ja Kia.

Haku