Teatterimuseo

Taiteilijastriimi: Maarit Pyökäri

15.03.2021

Koronan aiheuttamat kokoontumisrajoituksen jatkuvat, joten kevätkauden 2021 taiteilijatapaamiset järjestetään livestriimeinä.

Huhtikuun 7. päivä klo 18.30 striimataan ohjaaja, teatterinjohtaja Maarit Pyökärin taiteilijatapaaminen. Häntä haastattelee toimittaja Kirsikka Moring.

Taiteilijatapaaminen striimataan suorana Teatterimuseon YouTube-kanavalle. Stiimi käynnistyy täällä klo 18.30: https://youtu.be/-0sAa_EkbGs

Maarit Pyökäri opiskeli mm. kirjallisuutta ja tiedotusta, mutta työura löytyi teatterin parista. Hän aloitti ohjaajana Turun ylioppilasteatterissa 1970-luvun lopulla ja työskenteli sitten Työväen Näyttämöiden Liiton koulutusohjaajana 1970-80-luvun vaihteessa. Sen jälkeen Pyökäri on työskennellyt teatterinjohtajana ja ohjaajana Salossa, Rovaniemellä, Raumalla, Oulussa, Lahdessa ja Tampereella. Väliin mahtuu myös vuosia vapaana ohjaajana ja neljä vuotta Tampereen Teatterikesän taiteellisena johtajana.

Taiteilijatapaamisessa Maarit Pyökäri
Keskiviikkona 7.4. klo 18.30–20 suorana YouTube-striiminä.

Kuva: Kari Sunnari / Tampereen Työväen Teatteri.

Keväällä Teatterimuseon taiteilijastriimeissä YouTube-kanavallamme tavataan vielä näyttelijä Heidi Herala, keskiviikkona 5.5. klo 18.30.

Haku