Taiteilijatapaamisessa 28.10. Yrjö Juhani Renvall

17.09.2020

­­Taiteilijatapaamisen livestriimiä voit seurata tässä:

Taiteilijatapaamiset palaavat Teatterimuseon ohjelmistoon. Lokakuun ja marraskuun viimeisinä keskiviikkoina järjestetään keväältä peruuntuneet Työväen Näyttämöiden Liiton juhlanäyttelyyn liittyvät taiteilijatapaamiset. Näyttely itsessään on jo matkustanut Tampereelle Työväenmuseo Werstaaseen, mutta aihe palaa museoon vielä näiden taiteilijatapaamisten muodossa.

Lokakuun 28. päivä vieraaksi saapuu teatterin monitoimija Yrjö Juhani Renvall. Hän on työskennellyt näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittajana, dramaturgina ja teatterinjohtajana sekä teatterityön professorina Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella. Professorina Renvall painotti erityisesti tutkimuksen, koulutuksen ja taiteellisen työn yhteyttä. Myös harrastajapiireissä Renvall on toiminut ohjaajana ja opettajana mm. Lahden työväenopiston teatterilinjan pitkäaikaisena vetäjänä ja lahtelaisen Nostoväkinäyttämön perustajana.

Yrjö Juhani Renvallia haastattelee toimittaja Kirsikka Moring.

Taiteilijatapaamisessa Yrjö Juhani Renvall
Keskiviikkona 28.10.2020 klo 18.30–20
Vapaa pääsy!
Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 15-vuotiailta.

Syyskauden taiteilijatapaamisten yleisömäärä on koronan takia rajoitettu. Paikan päälle Teatterimuseoon katsomoon mahtuu turvavälein 20 henkilöä. Varaa paikkasi etukäteen!

Varaa paikkasi tästä!

Taiteilijatapaaminen striimataan, joten sitä voi seurata myös verkon välityksellä. Striimauslinkki julkaistaan tällä sivulla ja tapahtuman Facebook-eventissä.

Kuva Jonne Renvall

Seuraava taiteilijatapaaminen keskiviikkona 25.11., jolloin vieraana Maarit Pyökäri.