Teatterimuseo

Taiteilijatapaamisessa 7.5. Mika Myllyaho

19.04.2022

Kevätkauden viimeisessä taiteilijatapaamisessa lauantaina 7.5. Teatterimuseon Maneesissa tavataan Suomen Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho. Häntä haastattelee toimittaja Kirsikka Moring. Tämä, kuten kevään aiemmatkin taiteilijatapaamiset, linkittyvät Suomen Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäyttelyyn ”Yleisö oli raivoissaan ihastuksesta!”.

Mika Myllyaho ja Kirsikka Moring keskustelevat mm. 150-vuotiaan teatterin uusista tuulista, valmistuvista remonteista ja sekä Vallilan Kansallisteatterin että vanhan päärakennuksen ohjelmistosuunnitelmista.

Pääjohtajana vuonna 2010 työnsä aloittanut Myllyaho on aktiivisesti avannut teatterin ovia eri suuntiin paitsi traditionaalisena Kansallisteatterina myös yhteisöteatterina ja nuorten kanssa teatteria tekevänä kaveriteatterina. Yleisötyötä tehdään laajalla rintamalla ja Kansallisteatteri on nykyään monikansallinen teatteri, joka työskentelee mm. ukrainalaisten ja muualta tulevien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa.

TAITEILIJATAPAAMISESSA MIKA MYLLYAHO
Lauantaina 7.5. klo 13–14.30
Museon pääsylipulla tai Museokortilla

Kuva Tuomo Manninen / Kansallisteatteri

Taiteilijatapaaminen striimataan museon YouTube-kanavalle, jonne se jää tallenteena katsottavaksi myös tilaisuuden jälkeen.

Taiteilijatapaamisia jatketaan jälleen syyskaudella!

Haku