Taiteilijatapaamisessa 9.12. Hannu-Pekka Björkman

20.11.2017

Vuoden viimeisen taiteilijatapaamisen vieraana joulukuun 9. päivä on näyttelijä, näyttelijäntaiteen professori Hannu-Pekka Björkman.

Kaksikymmentä vuotta sitten Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi valmistunut Björkman on uransa aikana palkittu mm. Jussilla ja Venlalla sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnolla. Elokuvista ja televisiosta tuttu näyttelijä on viime vuosina toiminut oman taiteellisen työn lisäksi Teatterikorkeakoulussa näyttelijäntaiteen professorina. Professorikausi on päättymässä alkuvuodesta 2018, minkä jälkeen Björkman siirtyy Suomen Kansallisteatterin näyttelijäksi.

Taiteilijatapaamisessa Hannu-Pekka Björkmania haastattelee museonjohtaja Raija-Liisa Seilo. Tilaisuus videoidaan ja tallennetaan Teatterimuseon arkistoon.

Kuva A-lehdet/Kari Kaipainen.

Taiteilijatapaamisessa Hannu-Pekka Björkman
Lauantaina 9.12.2017 klo 13−14.30
Pääsylipun hinnalla, myös Museokortilla.