Teatterimuseo

Talvilomaseikkailu viidellä kielellä!

28.01.2019

Talvilomaviikon Teatterikissan lomaseikkailun suunnittelu on käynnissä! Tuttuun tapaan ohjelmassa on Salapoliisitoimisto Kissa&Kissa ja joku mutkikas mysteeri.

Tänä vuonna, toista kertaa peräkkäin, ohjelman toteuttavat Helsingin yliopiston Museums & Learning -kurssin opiskelijat yhdessä teatteripedagogi Millan kanssa. Kurssilla on kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita, joten Kissa&Kissa saa nuuskinta-apua Italiasta ja Japanista asti. Yksi kissoista taitaa myös venäjän kielen.

Kiitos upean tiimin, voimme järjestää seikkailun tänä vuonna suomeksi, englanniksi, venäjäksi, italiaksi ja japaniksi! Julkaisemme tarkemman ohjelman loppuviikosta, mutta malttamattomille salapoliiseille tiedoksi:

Teatterikissan lomaseikkailu: Salapoliisitoimisto Kissa&Kissa
19.–22.2.2019 päivittäin klo 12–15
Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään 14.30. Museon pääsylipun hinnalla, ennakkovarausta ei tarvita.

Lomaseikkailu järjestetään joka päivä suomeksi, englanniksi ja italiaksi. Venäjänkielinen vetäjä on paikalla tiistaina ja keskiviikkona, japaninkielinen tiistaina, torstaina ja perjantaina.

 

Haku