Teatterimuseo

Tarinoita ja tunnelmia Satupäivänä 18.10.

26.09.2018

Sadun nimipäivänä, lokakuun 18. päivänä vietetään valtakunnallista Satupäivää. Satujen ja tarinoiden juhlapäivänä satuja luetaan, esitetään, kirjoitetaan ja ylipäätään käsitellään museoissa, kirjastoissa, teattereissa, kouluissa, päiväkodeissa ja vaikka missä kaikkialla Suomessa. Teatterimuseo on tietysti mukana!

Satupäivänä Teatterimuseossa tarinoidaan ja tunnelmoidaan satujen maisemissa. Tervetuloa kirjoittamaan oma pieni satusi ja luomaan siihen sopivia tunnelmia. Voit runoilla satusi museossa Satupäivänä jaossa olevaan satukaavaan tai kirjoittaa vapaasti. Kun tarina valmistuu, pääset kokeilemaan tunnelman luomista valojen ja äänitehosteiden avulla Arkadia-teatterin tai Backstagen näyttämöllä tai Teatterimuseon Valo- ja äänilaboratoriossa. Ja mikäli haluat, voit etsiä sopivat rooliasut ja huipentaa vierailusi esittämällä oman satusi museon näyttämöllä!

Satupäivän kunniaksi torstaina 18.10. Teatterimuseon ovet avautuvat 1 € taikakolikolla. Museo on avoinna klo 11–18. Tervetuloa mukaan!

Enemmän valtakunnallisen päivän vietosta voit lukea Satupäivän verkkosivuilta!

Haku