Teatterimuseo

Teatterikissan joululomapeli

18.12.2023

Jouluna Teatterimuseo on suljettu, mutta joulun jälkeen museoon kannattaa taas suunnata! Vuosi 2024 alkaa Teatterimuseossa Teatterikissan joululomapelillä. Se on koko perheelle sopiva omatoiminen teatterisuunnistus, jossa kierrellään Teatterimuseon näyttelyissä ja tehdään erilaisia kivoja tehtäviä.

Aikakone muutti syksyllä museon käyttökokoelmiin. Uutterasti se on tallentanut sisuksiinsa teatterin, tanssin, sirkuksen, oopperan ja esitystaiteen historiaa. Muutamia asioita vielä pitäisi vielä saada näyttelyistä talteen, mutta Aikakoneenkin voimavarat tarvitsevat välillä latausta. Tule auttamaan Aikakonetta tallentamaan puuttuvat tiedot ja kokemukset!

Tullessasi museoon saat näyttelyvalvojalta kartan, josta näet tehtävät ja niiden sijainnin. Kun olet löytänyt vastaukset ja kokeillut museon näyttelyiden kokeilupisteitä, saat Aikakoneelta palkinnoksi juuri sinulle ajatellun repliikin tai merkityksellisen lauseen alkaneen vuoden voimaksi ja iloksi.

TEATTERIKISSAN JOULUPELI
Ti 2.1.–pe 5.1.2024 klo 11–15
Tule oman aikataulusi mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Pääsylipun hinnalla: lasten lippu 6 €, aikuisten lippu 16 € tai Museokortti.

Joululomapelin tehtävissä teatteripedagogia on avustanut TET-harjoittelija Matte Piispa.

Aikakone on peräisin Lohjan teatterin lastennäytelmästä Professori Tik Tak ja Aikakone, jota esitettiin keväällä 2023. Valmistus: Jyrki Kakko. Toteutusapuna: Nuno Lopes De Ponte ja sähkötöissä Rasmus Uutela.

 

Haku