Teatterimuseo

Teatterikissan lomaseikkailut: Salapoliisitoimisto Kissa&Kissa

26.01.2018

Vinksahtanut aikakone

Salapoliisitoimisto Kissa&Kissan juonikas kattiduo on jälleen uuden, kiperän mysteerin edessä. Tulevaisuudesta tullut laboratoriorotta Kronos on sotkenut asiat pahan kerran.

Nimittäin, ennen niin mutkaton aika-avaruus muuttui sotkuisen spiraalimaiseksi kuin vappuserpentiinit konsanaan. Vuodesta 2111 tullut talttahampainen jyrsijäprofessori Kronos on jo pitkään yrittänyt kehittää aikakoneen prototyyppiä. Ikävä kyllä, eräänä aamuna väsynyt Kronos kompastui pitkään häntäänsä ja sinkoutui aikakoneensa mukana Teatterimuseoon. Laskeutuminen oli niin raju, että aikoneesta irtosi erittäin tärkeä osa ja katosi Teatterimuseon uumeniin. Samalla koko Teatterimuseo tempautui aikasilmukkaan ja osia eri ajoista irtautui museon maailmaan.

Kissa ja Kissa ovat kiivaasti yrittäneet ratkoa ongelmaa, mutta eivät ole päässeet kermataukoa pidemmälle. Siispä kaikki etevät salapoliisit, rientäkää avuksi! On löydettävä salainen osa, jolla Kronos-rotta saa aikakoneensa jälleen liitoon ja asiat Teatterimuseossa palautuvat ennalleen.

Tulkaa mukaan, kello tikittää jo!

Teatterikissan lomaseikkailu
SALAPOLIISITOIMISTO KISSA&KISSA, VINKSAHTANUT AIKAKONE
ti 20. – pe 23.2.2018 klo 12–16
Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, mutta viimeistään klo 15.30. Pääsylipun hinnalla (10/5 €), ennakkovarausta ei tarvita.

Teatterikissan lomaseikkailua on teatteripedagogi Milla Kortemaan kanssa tällä kertaa olleet suunnittelemassa Helsingin yliopiston Museums and Learning -kurssin opiskelijat Eeva-Maria Viskari, Ida Vamio ja Hannele Peltonen.

Haku