Teatterimuseo

Teatterikissan pääsiäisseikkailu: Noidan kärähtänyt viitta

15.02.2018

Noita Kippuranenän lemmikkilohikäärme Katla oli saanut ilkeän kevätflunssan. Eräänä aamuna, juuri ennen pääsiäistä, Noita Kippuranenä piti seuraa surkealle Katlalle ja kertoi tulevista Kyöpelinvuoren pääsiäissunnuntain noitatanssiaisista. Hän esitteli innoissaan uutta taikanetistä tilaamaansa viittaa, jonka aikoisi pukea ylleen juhliin.

Valitettavasti kuitenkin juuri tuolla hetkellä Katlalta pääsi aivan VALTAVA aivastus. Katlan sieraimista pärskähti liekkejä suoraan Noita Kippuranenää päin.

VOI EI! Noidan hieno uusi viitta ja pitkät kutrit kärähtivät ja paloivat poroiksi. Myös Kyöpelinvuorelle ohjaava taikanavigaattori mustui pilalle.

"EEEIII!!! Lohikäärmeen aivastukseen eivät taiat auta. En minä näin voi juhliin mennä", Kippuranenä parkaisi ja juoksi etsimään peiliä nähdäkseen aivastuksen aikaansaamat tuhot.

Teatterikissa oli seurannut tapahtumaa ja tuhahti vihaisesti Katlalle: "Pistä pyrstösi eteen kun aivastat!". Katla näytti surkealta ja Teatterikissan tuli tätä sääli "No ethän sinä sille mitään voinut, mutta meidän täytyy nyt auttaa noitaa, jotta hän pääsee juhliin. Ja me tarvitsemme siinä apua!"

Olisiko sinusta auttamaan Teatterikissaa hänen tehtävässään, jotta Noita Kippuranenä pääsee pääsiäissunnuntaina juhliin? Tule avuksi ja tapaa Teatterimuseon asukit, joiden kanssa pääset ratkomaan haastavaa tehtävää.

Mukana menossa myös viittomakielen tulkit Sivupersoona Oy:stä!

Teatterikissan pääsiäisseikkailu: Noidan kärähtänyt viitta
Lauantaina 31.3. ja sunnuntaina 1.4. klo 12–16

Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan, mutta viimeistään klo 15.30. Pääsylipun hinnalla (10/5 €), ennakkovarausta ei tarvita.

Teatterimuseon kanssa yhteistyössä pääsiäisseikkailua toteuttavat Helsingin Yliopiston käsityönopettajaopiskelijat.

 

Sivupersoona

Haku