Teatterimuseo

Teatterimuseo on tilapäisesti suljettu

27.11.2020

Teatterimuseon näyttelyt ja tutkijasali suljetaan Etelä-Suomen AVI:n ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten perusteella 30.11.2020.

Tiistaina 5.1. tiedotettiin rajoitusten jatkuvan 31.1. saakka. Koko museo on näin ollen suljettu asiakkailta siihen saakka. Tutkijasali avataan maanantaina 1.2.2021.

Tammikuussa Kaapelitehtaan museopäädyssä on alkamassa Tanssin talon rakennusprojektiin liittyviä remontteja, jotka vaativat museoiden sulkemista. Museoiden uutta sisäänkäyntiä aletaan rakentaa tammikuussa ja samalla näyttelytilassa vaihdetaan ikkunoita. Remonttien takia pidämme näyttelyt suljettuina aina helmikuun alkupuolelle saakka. Näyttelyt avataan näillä näkymin keskiviikkona 10.2.2021.

Tieto- ja kuvapalvelu palvelee tutkijasalin sulun aikana mahdollisuuksien mukaan etänä. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai Kysy museolta -palvelun kautta. Tieto- ja kuvapalvelu lomailee 23.12.–6.1. Tutkijasali avataan 1.2.2021.

Seuraamme edelleen koronaan liittyviä viranomaisohjeistusta ja Kaapelin remontin edistymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 

Haku