Teatterimuseo

Teatterimuseolle uudet verkkosivut!

02.10.2017

Teatterimuseon verkkosivut uudistuivat 2.10. Vanhoihin sivuihin tottuneelle muutos on varmasti suuri, sillä ulkoasun lisäksi myös sivun rakenne ja valikot ovat uudistuneet.

Näyttelyvieraille tärkeitä tietoja löytyy valikon kohdasta Kävijälle. Siellä ovat niin lippuhinnat, aukioloajat kuin saapumisohjeet. Näyttelyt esitellään tietysti näyttelysivulla, työpajat ja opastukset Ryhmäkäyntisivulla ja juhlia ja kokouksia järjestävät löytävät etsimänsä sivulta Juhlat.

Teatterimuseon kokoelmista − esinekokoelmista, arkistosta, valokuvista − kiinnostuneille löytyy tietoa sivulta Kokoelmat. Kokoelmiamme pääsee tutkimaan tietopalvelun kautta, muistathan myös helpon ja kätevän Kysy museolta -verkkotietopalvelun!

Tietoa-sivu kertoo Teatterimuseosta. Mikä museo on, mitä se tekee, keitä siellä on töissä? Sieltä löytyvät myös tarkemmat yhteystiedot ja henkilökunnan suorat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Myös museon julkaisemat verkkojulkaisut löytyvät Tietoa-sivulta.

Ajankohtaista-sivulta löytyvät nimensä mukaisesti museon tuoreimmat asiat: uutiset ja tapahtumat. Uusien sivujen myötä käynnistämme myös blogitekstien kirjoittamisen, blogista saa jatkossa lukea juttuja museon kulissien takaa. Vanhat Valokiilassa-palstan tekstitkin päivitetään pikku hiljaa blogiin.

Tavoitteenamme on siirtää kaikki vanhoilta sivuilta löytynyt tieto muodossa tai toisessa uusille sivuille. Jos kaipaat jotain vanhoilla sivuillamme ollutta tietoa, etkä löydä sitä uusilta, ota yhteyttä tiedottajaan.

Kuulemme mielellämme mielipiteitä uusista sivuista. Mikä toimii, mikä ei toimi? Voit antaa palautetta suoraan tiedottajalle tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Kehitetään yhdessä sivuista mahdollisimman hyvät ja toimivat!

Haku