Teatterimuseo

Teatterimuseon kesä 2019

06.06.2019

Teatterimuseo on tänä vuonna avoinna läpi koko kesän lukuunottamatta juhannusviikonloppua 21.−23.6., jolloin museo on suljettu. Näyttelyt ovat avoinna tiistaisin ja torstaista sunnuntaihin klo 11−18, keskiviikkoisin 11−20. Joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17−20 museoon on vapaa pääsy.

Ryhmäkäyntivarauksia otetaan vastaan puhelimitse 19.6. saakka ja sähköpostitse ja lomakkeella 3.7. saakka. Sen jälkeen varauspalvelu on kesätauolla 7.8. asti, eikä uusia ryhmävarauksia oteta vastaan. Aikaisemmin sovitut ryhmäkäynnit järjestetään kesän aikana normaalisti. Tietoa ryhmäkäynneistä ja varauspalvelun yhteystiedot löytyvät täältä.

Juhlapalvelu lomailee 12.7.−18.8. välisen ajan. Tällä ajalla ei voi tehdä juhlavarauksia, sähköpostitse tai lomakkeella lähetetyt tiedustelut käsitellään ja vastataan 19.8. alkaen saapumisjärjestyksessä. Kesälle sovitut juhlat juhlitaan tietysti sopimusten mukaan!

Tieto- ja kuvapalvelu lomailee juhannuksesta alkaen aina elokuun alkuun saakka. Kesätauon jälkeen tutkijoita ja tiedontarvitsijoita palvellaan jälleen 5.8. alkaen.

Verkkokaupan tilauksia ei toimiteta 1.7.–4.8. välisenä aikana. Tilauksia voi tehdä, mutta toimitukset tapahtuvat elokuussa. Verkkokaupan toimitustauon aikana museon tuotteita voi ostaa museokaupasta Kaapelitehtaalta.

Toimiston puhelinnumero on tauolla kesä−elokuun ajan. Henkilökuntaa kannattaa tavoitella omista suorista numeroista. Näyttelyinfo on avoinna koko kesän numerossa 040 1922 300.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa museoon!

 

Teatterimuseo ulkoa

Haku