Teatterimuseo

Teatterimuseon kesä 2020

17.06.2020

Teatterimuseo on avoinna juhannusviikonloppua lukuunottamatta koko kesän tavallisten aukioloaikojen mukaisesti ti, to–su  klo 11–28 ja ke klo 11–20. Seuraamme tarkasti koronaepidemiatilannetta ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Tarkempia ohjeita museovierailuun koronaepidemian aikaan

Ryhmäkäyntejä ja opastuksia ei järjestetä kesä- ja heinäkuussa. Elokuulle ja syksylle voi tehdä varauksia sähköpostitse tai lomakkeella. Ryhmävarausten puhelinpalvelu aukeaa elokuussa. Tietoa ryhmäkäynneistä ja varauspalvelun yhteystiedot löytyvät täältä.

Juhlapalvelu lomailee 13.7.−17.8. välisen ajan. Tällä ajalla ei voi tehdä juhlavarauksia, mutta tiedusteluja voi lähettää sähköpostitse tai lomakkeella. Tiedustelut käsitellään ja niihin vastataan 18.8. alkaen saapumisjärjestyksessä.

Tieto- ja kuvapalvelu lomailee juhannuksesta alkaen aina elokuun alkuun saakka. Kesätauon jälkeen tutkijoita ja tiedontarvitsijoita palvellaan jälleen 3.8. alkaen.

Verkkokaupan tilauksia ei toimiteta 22.–31.7. välisenä aikana. Tilauksia voi tehdä, mutta toimitukset tapahtuvat elokuussa. Verkkokaupan toimitustauon aikana museon tuotteita voi ostaa museokaupasta Kaapelitehtaalta.

Teatterimuseon henkilökuntaa kannattaa tavoitella omista suorista numeroista. Näyttelyinfo on avoinna koko kesän numerossa 040 1922 300.

Aurinkoista ja turvallista kesää ja tervetuloa museoon!

 

Haku