Teatterimuseo

Tilaa uutiskirje

Teatterimuseo julkaisee kahta erilaista uutiskirjettä.

Teatterimuseon uutiskirje (ns. yleinen uutiskirje) kertoo museon näyttelyistä, oheisohjelmista, projekteista ja muista ajankohtaisista asioista.

Teatterikasvatuksen uutiskirje kertoo kouluille ja päiväkodeille suunnatusta ohjelmasta, työpajoista ja muusta ajankohtaisesta.

Kumpikin uutiskirje ilmestyy 2–6 kertaa vuodessa. Uutiskirjeet julkaistaan Gruppo Mailer -palvelun kautta. Kirje tulee tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vanhat uutiskirjeet arkistoituvat Gruppo Maileriin, missä kirjeen voi lukea selainversiona.

Voit tilata uutiskirjeet alla olevalla lomakkeella. Huom! Varmista, että täytät oikean lomakkeen! Voit myös tilata molemmat kirjeet, mikäli haluat. Mikäli myöhemmin haluaisit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, se onnistuu jokaisen uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus@teatterimuseo.fi.

Lue uutiskirjeen tilaajarekisterin tietosuojaseloste täältä. Teatterimuseo käsittelee henkilötietoja Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen sekä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansien tahojen käyttöön kuin ainoastaan lain tai viranomaisen määräyksen nojalla. Asiakkaalla on oikeus pyytää poistamaan omat tietonsa asiakasrekisteristä. Tämä tarkoittaa pyyntöä palvelun toimittamisen lopettamisesta, eli tällöin uutiskirjeen toimittaminen lakkaa.

 


Teatterimuseon uutiskirjeen tilaus

Näyttelyt, tapahtumat, oheisohjelmat, museon toiminta yleisesti

Teatterikasvatuksen uutiskirjeen tilaus

Päiväkodeille, kouluille ja muille oppilaitoksille suunnattu ohjelma, työpajat ja muut tapahtumat
Haku