Teatterimuseo

Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Teatterimuseon säätiö, y-tunnus 0222620-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Teatterimuseo ei ole arvonlisäverovelvollinen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. Tilausvahvistus

Kun tilaus on vastaanotettu, lähetämme tilauksestasi sähköpostitse tilausvahvistuksen.
Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilausvahvistus on lähetetty. Teatterimuseo pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tuotetta, jos varastosaldo on ollut virheellinen. Tällöin tilaus perutaan ja asiakkaalle palautetaan mahdollisesti jo suoritettu maksu.

Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

4. Hinnat

Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Teatterimuseon verkkokaupan hinnastossa. Hinnat ovat voimassa vain Teatterimuseon verkkokaupasta tilattaessa. Museokaupan hinnat saattavat poiketa verkkokaupan hinnoista.

Teatterimuseo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Teatterimuseo ei ole arvonlisäverovelvollinen.

5. Maksaminen

Maksaminen verkkokaupassa onnistuu:

  • kotimaisten verkkopankkien kautta (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki)
  • maksukorteilla (Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Eurocard, Diners Club, JCB)
  • Yritykset ja organisaatiot, joilla on y-tunnus, voivat valita maksutavaksi laskutuksen. Laskuun lisätään tällöin laskutuslisä 7 €.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa, ole ystävällisesti yhteydessä Paytrailin asiakaspalveluun, 020 718 1830 tai asiakaspalvelu@paytrail.com. (Tuotereklamaatiot teatterimuseo@teatterimuseo.fi)

6. Toimitusaika ja -vahvistus

Postitamme tuotteet 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty, saat siitä toimitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Tilaukset postitetaan Suomeen kirjeinä, maksikirjeinä tai paketteina tuotteen koosta riippuen. Pakettina toimitettavista tilauksista toimitetaan asiakkaalle Itellan seurantakoodi.
Tavanomaisesta poikkeavan tilauksen (esimerkiksi suuri määrä tuotteita) kohdalla pidätämme oikeuden tarkistaa toimitustapaa ja -kuluja. Mikäli näissä tapauksissa toimituskuluihin tulee muutoksia, niistä ollaan yhteydessä tilaajaan ennen toimitusta.

Ilman toimitusmaksua tilauksen voi noutaa Teatterimuseon museokaupasta valitsemalla toimitustavaksi ”nouto”. Kun tilaus on noudettavissa, asiakkaalle toimitetaan erikseen siitä ilmoitus sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Teatterimuseon verkkokaupan toimitukset hoitaa Suomen Posti.

7. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet alkuperäisissä pakkauksissaan neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Lähetyksen mukana on tarkemmat ohjeet palautukselle. Emme hyvitä pakkaus- ja toimituskuluja.

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautettavan tuotteen.

Jos lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa tai se on muuten virheellinen, ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme (teatterimuseo@teatterimuseo.fi).

Palautusosoite: Teatterimuseo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 / 73, 00180 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

8. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

9. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Teatterimuseo käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Teatterimuseo sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

VERKKOKAUPAN TILAUSREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojalain ja Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Teatterimuseo, Kuortaneenkatu 3 C, 00520 Helsinki
Y-tunnus 0222620-6

Rekisteriä hoitava henkilö
Ilona Kemppainen, puhelin: 040 1922 304, sähköposti: ilona.kemppainen@teatterimuseo.fi

Rekisterin nimi
Teatterimuseon verkkokaupan tilausrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on verkkokaupan asiakkaiden tilausten käsittely. Tietoja voidaan käyttää myös Teatterimuseon verkkokaupan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin, jolloin tiedot anonymisoidaan. Tiedot säilytetään 3 vuoden ajan. Sen jälkeen tiedot hävitetään.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Henkilötietojen käsittelyn peruste
Rekisteröity henkilö on tehnyt tilauksen Teatterimuseon verkkokaupassa. Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on sopimuksen täytäntöön paneminen. (EU:n tietosuoja-asetus, 6. artikla, kohta b).

Rekisterin sisältämät tiedot
Tilausrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi
Hänen edustamansa organisaatio
Y-tunnus, mikäli tilaus tehdään laskulla
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Laskutusosoite
Puhelinnumero
Tiedot tilauksesta
Tilauspäivä
Toimituspäivä
Toimitustapa
Maksutapa

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas antaa tiedot tilauksen osalta. Teatterimuseon verkkokaupan henkilökunta lisää tilauksen toimitusta koskevat tiedot.

Tietojen luovutus
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta Teatterimuseon ulkopuolelle. Teatterimuseo voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.

Tarkastusoikeus
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa tallennetut tiedot. Vapaamuotoiset tarkistuspyynnöt osoitetaan sähköpostitse rekisteriä hoitavalle henkilölle.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus vaatia hänestä rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Vapaamuotoiset korjauspyynnöt osoitetaan sähköpostitse rekisteriä hoitavalle henkilölle.

 

Haku